Η Naomi Campbell δωρίζει γεύματα σε νοσοκομεία

Μία κίνηση ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του Covid-19.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Naomi Campbell συνεργάστηκε με την Cipriani Restaurants NYC για τη δημιουργία του πρώτου της οδηγού διατροφής ενόψει των Χριστουγέννων με τίτλο "Nourishment with Naomi".

To διάσημο μοντέλο σε συνεργασία με την εταιρεία θα δωρίσει 1.000 καλάθια με τρόφιμα σε πέντε νοσοκομεία σε όλη τη Νέα Υόρκη, τα Mt. Sinai, Montefiore, Harlem Hospital, Coney Island Hospital και Elmhurst Hospital. Η κίνηση αυτή γίνεται από το σούπερ μόντελ ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του Covid-19, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Αναγνωρίζω και εκτιμώ τον κίνδυνο που διατρέχετε τους τελευταίους εννέα μήνες για να διατηρήσετε την πόλη της Νέας Υόρκης ασφαλή. Παρακαλώ απολαύστε αυτό το μικρό δείγμα εκτίμησης ως έκφραση ευγνωμοσύνης για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές", δήλωσε η Campbell.

Πηγή: madamefigaro.gr