Η Jennifer Aniston πέρασε τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους της σκύλους

Η ηθοποιός μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από την ημέρα των Χριστουγέννων

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι λίγο διαφορετικά για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς οι τρέχοντες περιορισμοί εξαιτίας του COVID-19 καθιστούν δύσκολη την κοινωνικοποίηση. Ωστόσο, όλοι έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό για να γιορτάσουν την εορταστική σεζόν και η Jennifer Aniston αποκάλυψε στο Instagram με ποιον είχε πέρασε την ξεχωριστή μέρα.

Η Jennifer Aniston πέρασε τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους της σκύλους

Σύμφωνα με το JustJared, την ημέρα των Χριστουγέννων, η Aniston δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στα Instagram Stories της, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούσαν τα αγαπημένα της κουτάβια και φυσικά τη νεότερη προσθήκη στην οικογένειά της, τον Λόρδο Τσέστερφιλντ.

dog2
rager

Η Aniston μοιράστηκε επίσης στιγμιότυπα του Clyde, αποκαλώντας τον "Christmas Rager". Αν και ο Clyde φαινόταν ήσυχος στη φωτογραφία, μπορούμε να υποθέσουμε το παιχνίδι που θα έκανε, καθώς επίσης και τις αταξίες.

Η πρωταγωνίστρια του The Morning Show μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία από ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι με τις λέξεις "Η πρώτη μας πανδημία 2020", η οποία σίγουρα θα προκάλεσε αντιδράσεις στα κοινωνικά μέσα.