Η Kate Hudson ελπίζει να επανασυνδεθεί με τον πατέρα και τα αδέλφια της

Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της στο podcast "Sibling Revelry".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Hudson ελπίζει να επανασυνδεθεί με τον πατέρα και τα αδέλφια της το 2021. Η ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της Bill Hudson. Ο Bill ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Goldie Hawn, αλλά χώρισαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980 μετά από αρκετά χρόνια γάμου. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Cindy Williams με την οποία έχει δύο παιδιά, ενώ έχει αποκτήσει ακόμη μία κόρη με την Caroline Graham.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας σε ένα επεισόδιο του podcast "Sibling Revelry" που μοιράζεται με τον αδελφό της, Oliver Hudson, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι σκέφτεται να αφήσει τον μπαμπά της και τα παιδιά του να μπουν στη ζωή της. Σύμφωνα με το People, τα δύο αδέλφια συζητούσαν για το τι θα ήθελαν τη νέα χρονιά και η Kate είπε: "Ξέρεις τι σκέφτομαι τελευταία; τον μπαμπά. Σκέφτομαι τις αδερφές μας και τους αδελφούς μας και ότι δεν περνάμε καθόλου χρόνο με τα αδέλφια μας. Έχουμε τέσσερα αδέλφια με τα οποία δεν περνάμε καθόλου χρόνο μαζί τους", αναφερόμενη προφανώς στα τρία παιδιά του Bill Hudson και τον White που απέκτησε η μητέρα της με τον Kurt Russel.

"Σκέφτηκα πως όλοι μας μεγαλώνουμε. Θα ήθελα να συνδεθώ λίγο, ειδικά με τις αδελφές μου", είπε και πρόσθεσε: "Έχουμε μιλήσει τόσο πολύ για αδελφικές σχέσεις και αλλόκοτες σχέσεις ή καλές σχέσεις - και καθόμαστε εδώ σαν να έχουμε την καλύτερη οικογένεια, είμαστε τόσο υπέροχοι και όμως δεν αναγνωρίζουμε ποτέ το γεγονός ότι έχουμε τέσσερα άλλα αδέλφια. Τέσσερα. Έτσι σκεφτόμουν τους Hudson. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε με όλα τα αδέλφια μας και ίσως να συνδεθούμε μαζί τους λίγο".

Πηγή: madamefigaro.gr