Ashley Graham | Η συγκινητική ανάρτησή της με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου της

"Το να σε βλέπω να μεγαλώνεις και να μαθαίνεις ήταν το καλύτερο δώρο".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου της, η Ashley Graham ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με στιγμές της ζωής του, ενώ στη λεζάντα έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για το γιο της, Isaac Menelik Giovanni Ervin.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Χρόνια πολλά γενέθλια Isaac! ❤️Έχεις αλλάξει τη ζωή και την καρδιά μου με τρόπους που δεν μπορούσα να φανταστώ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το γράφω ήδη, γιατί νιώθω σαν χθες που συναντηθήκαμε. Αλλά ταυτόχρονα, δεν θυμάμαι πώς ήταν η ζωή χωρίς εσένα ", γράφει.

ο να σε βλέπω να μεγαλώνεις και να μαθαίνεις ήταν το καλύτερο δώρο. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις από τον πρώτο χρόνο σου, οπότε έφτιαξα ένα βίντεο με 12 πράγματα που έμαθα σε 12 μήνες 🍼 Το αφιερώνω σε εσένα και σε κάθε μητέρα και μωρό εκεί", συνεχίζει το μοντέλο. "Αυτή η χρονιά μάς έχει διδάξει πόσο δυνατοί, προσαρμόσιμοι και σκληροί μπορούμε να είμαστε. Στέλνω την αγάπη μου σε όλους όσους περνούν οποιοδήποτε στάδιο του ταξιδιού της μητρότητάς τους κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας! Πέρασε ένας χρόνος και ανυπομονώ να δω πού θα μας οδηγήσουν τα υπόλοιπα ❤️. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ