Το look της Katy Perry στην ορκωμοσία θύμιζε Jackie Kennedy

Διαχρονική αισθητική για μια ιστορική μέρα στην Ουάσιγκτον.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η εμβληματική αισθητική της Jackie Kennedy έχει επηρεάσει τις σύγχρονες σταρ, από την Ariana Grande και την Kim Kardashian έως την πριγκίπισσα Diana και την πρώην πρώτη κυρία Melanie Trump. Όμως, στον εορτασμό της ορκωμοσίας, δεν ήταν κάποιο μέλος της οικογένειας Biden ή της Αντιπροέδρου Kamala Harris που εμπνεύστηκε από το στυλ της πρώην Πρώτης Κυρίας, αλλά η Katy Perry.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το "Firework" σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με πυροτεχνήματα, κερδίζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Perry φαίνεται να υποδηλώνει ότι η εμφάνισή της είναι εμπνευσμένη από το περιστέρι, ένα διεθνές σύμβολο ειρήνης. Αλλά το χειμερινό λευκό σύνολο της ποπ σταρ από τον Thom Browne, θυμίζει δύο από τις εμφανίσεις της Jackie Kennedy: το φόρεμα Oleg Cassini σε συνδυασμό με μακριά λευκά γάντια που φορούσε νωρίς την ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της και το εκπληκτικό επίσημο ένδυμα που επέλεξε για τη δεξίωση εκείνο το βράδυ.

Το outfit της Perry ήταν σίγουρα μια ενημερωμένη έκδοση των δύο looks της Jackie, αλλά οι ομοιότητες είναι εμφανείς. Άλλοι έχουν επισημάνει ότι το look της Perry θύμιζε μία εμφάνιση της Audrey Hepburn στην ταινία "Funny Face" του 1957, αν και εκεί, το top είναι ροζ.

Το look της Katy Perry στην ορκωμοσία θύμιζε Jackie Kennedy
Η Audrey Hepburn στην ταινία "Funny Face"

Ο Browne δεν επιβεβαίωσε την έμπνευση του ενδύματος, αλλά σε ένα email στο Town & Country, χαρακτήρισε την εμφάνιση "σοφιστικέ" και "ήσυχη" και μοιράστηκε ότι ήθελε το "συντριπτικό ταλέντο της Perry να είναι το επίκεντρο" και να "λάμψει". "Είναι μεγάλη τιμή να είμαι ένα μικρό μέρος αυτής της εξαιρετικής ημέρας", δήλωσε ο Browne. "Ευχαριστώ Katy ... ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ