Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού

Ένας εκπρόσωπος του Clarence House επιβεβαιώνει στο BAZAAR.com ότι το ζευγάρι έλαβε πρόσφατα την πρώτη από τις δύο δόσεις του εμβολίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τον εμβολιασμό της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, με την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19 τον περασμένο μήνα, σειρά είχαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης. Ένας εκπρόσωπος του Clarence House επιβεβαιώνει στο BAZAAR.com ότι ο 72χρονος Κάρολος και η 73 ετών Camilla, έλαβαν πρόσφατα την πρώτη από τις δύο δόσεις, γράφοντας σε μια δήλωση, "Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης έκαναν τον πρώτο εμβολιασμό για τον COVID -19".

Δεν είναι γνωστό ποια από τα διαθέσιμα εμβόλια έλαβε το βασιλικό ζευγάρι ή αν τα έκαναν ταυτόχρονα, ωστόσο πηγές λένε στο BAZAAR.com ότι πιθανότατα έγιναν από τον γιατρό της βασιλικής οικογένειας στο Highgrove House στο Gloucestershire. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, άτομα άνω των 70 έχουν λάβει ραντεβού προτεραιότητας για να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου. Η ηλικιακή ομάδα θεωρείται ιδιαίτερα ευάλωτη λόγω του γεγονότος ότι το 83% των ανθρώπων που έχουν πεθάνει από τον ιό είναι άνω των 70 ετών. Ο πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος προσβλήθηκε από κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο και ανέκαμψε πλήρως, δήλωσε τον Δεκέμβριο ότι θα ναι μεν θα έκανε το εμβόλιο αλλά δεν θα ήταν ανάμεσα στους πρώτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ