'TINA' | Δείτε το τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Tina Turner

Τα νέα είναι simply the best.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν για τους fans της Tina Turner. Μετά τα νέα που θέλουν τη θρυλική τραγουδίστρια να είναι υποψήφια για το Rock & Roll Hall of Fame έρχεται μία ακόμα καλή είδηση: ένα ντοκιμαντέρ για την ίδια στο HBO.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο TINA, υπόσχεται να προσφέρει μια "αποκαλυπτική και οικεία ματιά" στη ζωή και την καριέρα της Turner και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 27 Μαρτίου στο HBO ενώ θα είναι επίσης διαθέσιμο στο HBO Max.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, το ντοκιμαντέρ θα αφηγηθεί την ιστορία της Turner προς την κορυφή, τις προσωπικές και επαγγελματικές της μάχες καθώς επίσης και την επικράτησή της ως είδωλο της δεκαετίας του '80 και μετά. Θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με την ίδια την καλλιτέχνη, γυρισμένες στο σπίτι της στην Ελβετία, εμφανίσεις από κοντινούς της ανθρώπους και σπάνια αρχειακά πλάνα που καλύπτουν 60 χρόνια. Angela Bassett, Oprah Winfrey, ο συν-συγγραφέας του I, Tina, Kurt Loder, η θεατρική συγγραφέας Katori Hall, που έγραψε το μιούζικαλ για τη ζωή της Turner, καθώς επίσης και ο σύζυγος της "γιαγιάς του ροκ εν ρολ" Erwin Bach είναι μερικά από τα πρόσωπα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ταινία.

Εκτός από την άνοδο της Turner στη βιομηχανία της μουσικής, το ντοκιμαντέρ θα τεκμηριώσει επίσης το ταξίδι της τραγουδίστριας ως επιζήσασα κακοποίησης. Το 1981, η θρυλική σταρ μίλησε στο People για την κακοποιητική συμπεριφορά και το τραύμα που υπέστη από τον Ike Turner, τον πρώην σύζυγό της και σύντροφό της στη μουσική, τον οποίο είχε χωρίσει πέντε χρόνια πριν. "Το άρθρο θα ήταν το πρώτο από τα πολλά προφίλ που θα ενίσχυε την εικόνα της Tina ως επιζήσασα, βοηθώντας να τροφοδοτήσουν την ιστορία της εξαιρετικής επιστροφής της" γράφει μία δήλωση του HBO.

Δείτε το τρέιλερ: