Irina Shayk | Η punk chic εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη

Με μπλε teddy coat και distressed jeans.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το supermodel φωτογραφήθηκε χθες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας ένα punk chic συνολο, που κέρδισε την προσοχή των περαστικών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, η Shayk φορούσε ένα φωτεινό μπλε teddy coat του οίκου Max Mara, ένα graphic πλεκτό με λευκές και μαύρες ρίγες στη λαιμόκοψη, distressed γκρι boot-cut jeans, μαύρες δερμάτινες μπότες, θαλασσί προστατευτική μάσκα, retro inspired οβάλ γυαλιά ηλίου και μια μαύρη τσάντα του brand DeMellier London.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη της, η Irina Shayk μίλησε για τη μητρότητα αλλά και τη σχέση της με τον Bradley Cooper, εξηγώντας μάλιστα τον λόγο που η ίδια απορρίπτει τον όρο co-parenting: "Ποτέ μου δεν κατάλαβα τον όρο co-parenting. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον πατέρα της, εκείνος είναι 100% ο πατέρας της". 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Entairtainment Tonight, το πρώην ζευγάρι έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα και μία συγκεκριμένη ρουτίνα, ώστε η κόρη τους, Lea, να περνά χρόνο και με τους δύο της γονείς. Τόσο η Irina Shayk όσο και ο Bradley Cooper μάλιστα το τηρούν ευλαβικά ώστε να μην επηρεαστεί με κανέναν τρόπο η ψυχολογία της κόρης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ