Ο Rupert Grint μιλάει για τις 8 ταινίες Harry Potter - "Ήταν αποπνικτικό"

Ο star των ταινιών Harry Potter δήλωσε ότι στο set ένιωθε σαν να ζει τη "μέρα της μαρμότας"

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τον γνωρίσαμε ως Ron Weasley στις ταινίες Harry Potter, ένας ρόλος που τον έκανε παγκοσμίως διάσημο. Ο Rupert Grint που πλέον είναι 32 χρονών παραδέχεται ότι ένας τόσο μεγάλος ρόλος είχε και κάποια αρνητικά... όπως το να νιώθει ότι κάθε μέρα ζει τη "μέρα της μαρμότας”.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο podcast "Armchair Expert" του Dax Shepard παραδέχτηκε ότι υποδυόμενος τον κολλητό του Harry Potter από το 2001 μέχρι το 2011 ήταν αποπνικτικό. "'Ήταν κάποια στιγμή που ένιωθα ότι ήταν αποπνικτικό επειδή ήταν για κάθε μέρα επί 10 χρόνια”, εξηγώντας πως στην αρχή είχαν προγραμματίσει μόνο δύο ταινίες. Όταν όμως αργότερα συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του σε αυτόν τον ίδιο χαρακτήρα, πολλές φορές το ένιωθε σαν homework: "Απλά δεν τέλειωνε ποτέ” είπε και εξομολογήθηκε ότι "κάθε χρόνο επιστρέφαμε. Ήταν σαν τη μέρα της μαρμότας επειδή ήταν και τα ίδια μέρη γυρισμάτων. Κάποιες φορές ένιωσα ότι ήθελα να κάνω κάτι άλλο να δω τι άλλο υπάρχει”.

Ο Rupert είπε επίσης ότι έχει δει κάθε μία από τις ταινίες μόνο μια φορά και μάλιστα δεν σκοπεύει να τις δει ξανά, όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί συνηθίζει να ασκεί πολύ σκληρή κριτική στον εαυτό του. Εξάλλου, όπως είπε έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τα γυρίσματα και η ατμόσφαιρα ήταν οικογενειακή αφού μεγάλωσε μαζί με όλη την ομάδα των ταινιών. Βέβαια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναδεί τις ταινίες κάποια στιγμή στο μέλλον με την κόρη του που γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο. "Τώρα έχω παιδί, θα είναι μια εντελώς καινούρια εποχή” είπε ο ηθοποιός.

Πηγή: madamefigaro.gr