Kate Middleton | Το γράμμα που έστειλε στην οικογένεια της αδικοχαμένης Sarah Everard

H δολοφονία της Sarah προκάλεσε θλίψη και θυμό σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

Μια είδηση που συγκλόνισε τη Μεγάλη Βρετανία αλλά και όλη την Ευρώπη. Η 33χρονη Sarah Everard γυρνούσε σπίτι της όταν ένας αστυνομικός την απήγαγε και τελικά την σκότωσε. Στο Clapham Common του Λονδίνου πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη της αδικοχαμένης γυναίκας, ανάμεσα στους οποίους και η Kate Middleton.

Νέα δημοσιεύματα, θέλουν τη δούκισσα του Cambridge να έχει επηρεαστεί βαθύτατα από το γεγονός αφού αποφάσισε να στείλει ένα πολύ προσωπικό γράμμα στην οικογένεια της Sarah. Σύμφωνα με την Mirror, η Kate εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και τους είπε ότι σκέφτεται συνέχεια την οικογένεια και τα όσα περνάνε.

"Το γράμμα της Kate είναι πολύ προσωπικό” αναφέρει το δημοσίευμα και τονίζει ότι είναι "συγκινητικό. Εξέφρασε τη λύπη της για όσα η οικογένεια της Sarah και οι αγαπημένοι της περνάνε. Είπε ότι γνωρίζει ότι καμιά λέξη δεν μπορεί να αλλάξει τα όσα συνέβησαν αλλά θα ήθελε να τους πει ότι τους σκέφτεται συνέχεια. Ήταν ένα προσωπικό ζήτημα για εκείνη και ήθελε να δείξει ενότητα με όποιον έχει τα ίδια συναισθήματα”. Σύμφωνα με την Mirror, η οικογένεια Everlad συγκινήθηκε πολύ από το γράμμα αλλά δεν θέλησαν να σχολιάσουν περισσότερα για αυτά τα προσωπικά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ