House of Gucci | Οι πρώτες φωτογραφίες από τον ιταλικό γάμο της Lady Gaga και του Adam Driver

Οι φωτογραφίες της Gaga με νυφικό από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του σκηνοθέτη, Ridley Scott.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Νέες φωτογραφίες της Lady Gaga από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας, House of Gucci, ήρθαν στη δημοσιότητα και είναι ίσως οι πιο εντυπωσιακές από όλες, αφού φορά ένα κομψό vintage νυφικό. Σύμφωνα με το People, η σκηνή φαίνεται να αναπαριστά τον γάμο της Patrizia Reggiani το 1973, όταν παντρεύτηκε τον Maurizio Gucci (τον οποίο υποδύεται ο Adam Driver), τον εγγονό του Guccio Gucci.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις φωτογραφίες, η Gaga φαίνεται να είναι αγκαλιά με τον κινηματογραφικό της σύζυγο, ενώ φορά ένα κλασικό λευκό νυφικό σε Α γραμμή με λεπτομέρειές από δαντέλα, μακριά μανίκια και ασορτί πέπλο. Η νυφική της εμφάνιση ολοκληρώνεται με λευκές ψηλοτάκουνες γόβες, διακριτικά κοσμήματα, ένα σοφιστικέ updo και μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη με ορχιδέες.

House of Gucci

Πριν μερικές μέρες, η Gaga φωτογραφήθηκε ξανά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Σε αυτές τις φωτογραφίες, η Gaga φορά ένα λευκό φόρεμα διακοσμημένο με δαντέλα, μια μαύρη ζώνη στη μέση της και ασορτί γόβες. Την εμφάνιση συμπληρώνει το signature beauty look της, με τις "σφιχτές" μπούκλες και τις αφέλειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ