Βασίλισσα Ράνια | Η στιλάτη εμφάνιση στα κόκκινα στον Λευκό Οίκο

Η συνάντηση του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας με τον Joe και την Jill Biden.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Abdullah της Ιορδανίας και η σύζυγός του, βασίλισσα Ράνια, έκαναν την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στον Λευκό Οίκο μετά την εκλογή του Joe Biden, με τον πρόεδρο των Η.Π.Α. και την Πρώτη Κυρία, Jill Biden, να υποδέχεται το βασιλικό ζεύγος μαζί με τον γιο του, πρίγκιπα Hussein.  

Η βασίλισσα Ράνια για ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την στιλάτη εμφάνισή της, επιλέγοντας για την περίσταση ένα κόκκινο φόρεμα που είχε συνδυάσει με μια μαύρη ζώνη στη μέση, μπεζ γόβες και ένα κόκκινο τσαντάκι.

Η Jill Biden επέλεξε, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, ένα μονοχρωματικό outfit. Η σύζυγος του αμερικανού προέδρου φόρεσε ένα λευκό φόρεμα που συνδύασε με λευκό σακάκι και λευκή ζώνη ενώ φόρεσε λευκές γόβες με πολύχρωμες πινελιές που έδιναν ένταση στο look της.

Η συνάντηση των δύο αρχηγών έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο χωρών, οικονομικά και πολιτικά, ενώ θέμα συζήτησης ήταν μεταξύ άλλων η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Ιορδανίας στην επίτευξη της ειρήνης και στης σταθερότητας στην περιοχή.

Η τελευταία φορά που το βασιλικός ζεύγος της Ιορδανίας είχε επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο ήταν το 2017 και το 2018 κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Trump.

Διαβάστε Επίσης