Η Beyoncé έκλεισε τα 40 και οι διασημότεροι celebrities του Hollywood ήταν εκεί για να της ευχηθούν

Από τη Jill Biden και την Oprah Winfrey, μέχρι τη Reese Witherspoon και τη Billie Eilish, οι μεγαλύτεροι αστέρες της Αμερικής χάρισαν τις πιο θερμές ευχές τους στη μία και μοναδική, Beyoncé.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σαν μία ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι γνωστότεροι ηθοποιοί ή σαν μία συνεργασία σημαντικών τραγουδιστών έμοιαζε το γενέθλιο βίντεο που ανέβασε το Harper's Bazaar με αφορμή τα 40α γενέθλια της Beyoncé, ζητώντας τη βοήθεια των μεγαλύτερων αστέρων της μουσικής, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου ακόμα και της πολιτικής. 

Διαβάστε Επίσης

Μία ηλικία ορόσημο για την performer, η οποία έκλεισε τα 40 - το 4 αποτελεί σημαδιακό αριθμό για τη Beyoncé και την οικογένειά της- η ίδια είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar πως θέλει να απολαύσει τη ζωή. "Η ευχή μου για τα επόμενα 40 χρόνια είναι να είναι διασκεδαστικά και γεμάτα ελευθερία. Θέλω να εξερευνήσω πτυχές του εαυτού μου που δεν είχα το χρόνο να ανακαλύψω και να απολαύσω τον άντρα και τα παιδιά μου. Θέλω να ταξιδέψω, αλλά όχι για δουλειά. Θέλω η επόμενη δεκαετία να είναι αφιερωμένη στη γιορτή, τη χαρά και την αγάπη –να δώσω και να πάρω. Έχω κάνει τόσα πολλά σε αυτά τα 40 χρόνια που πλέον θέλω απλώς να απολαμβάνω τη ζωή", είχε πει χαρακτηριστικά για τη νέα δεκαετία στην οποία εισήλθε πριν από λίγες ημέρες. 

Με τη σειρά τους, οι διάσημοι που έλαβαν μέρος στο βίντεο, τής ευχήθηκαν, κάνοντας τις πιο θερμές αφιερώσεις, στέλνοντας την αγάπη τους στο είδωλο, που έχει εμπνεύσει εκατομμύρια κόσμο. "Έχεις δώσει σε εμένα και σε πολλούς άλλους την άδεια να είμαστε ελεύθεροι να αγκαλιάσουμε αυτό που είμαστε", δήλωσε η Laverne Cox, προσθέτοντας πως "μας έχει δώσει το αποτύπωμα της τελειότητας: το ότι όταν σκεφτόμαστε ότι δεν μπορείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, το κάνεις", με την Kerry Washington να υπογραμμίζει πως "είσαι τέτοιο δώρο στον κόσμο. Σ'ευχαριστώ που υπήρξες έμπνευση για εμένα, για τα παιδιά μου, για όλα τα σκουρόχρωμα κορίτσια στον κόσμο, για όλα τα μη σκουρόχρωμα κορίτσια στον κόσμο".

Με την digital παρουσία τους, τίμησαν επίσης την τραγουδίστρια η Reese Witherspoon, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Jill Biden, η Billie Eilish, o Chris Martin, o J-Balvin, η Oprah Winfrey, o Ed Sheeran, ο Stevie Wonder και πολλοί άλλοι αστέρες. 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Επίσης