Χώρισαν η Gigi Hadid και ο Zayn Malik | Οι φήμες για τον τσακωμό του Malik με την Yolanda Hadid και οι επίσημες ανακοινώσεις του πρώην ζευγαριού

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Malik χτύπησε τη μητέρα της Gigi.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik αποφάσισαν να χωρίσουν και να μεγαλώσουν με κοινή επιμέλεια την κόρη τους, Khai.

Το ζευγάρι δεν φαινόταν να έχει προβλήματα στη σχέση του, ειδικά μετά τον ερχομό της κόρης τους πριν ένα χρόνο, όμως πρόσφατο δημοσίευμα του TMZ ανέφερε ότι η Yolanda Hadid, μητέρα του διάσημου μοντέλου, ισχυρίστηκε ότι εκείνη κι ο γαμπρός της είχαν μια έντονη διαφωνία.

Όπως ανέφεραν άνθρωποι του περιβάλλοντός της Yolanda, ο τσακωμός τους ήταν τόσο έντονος που ο Malik χτύπησε τη μητέρα της Gigi, κάτι που οδήγησε και στον χωρισμό του από τη Gigi. O Malik με μια ανάρτησή του στα social media παραδέχτηκε ότι όντως υπήρξε διαφωνία με μέλος της οικογένειας της Hadid, αρνήθηκε όμως τις κατηγορίες περί βιαιοπραγίας. Όπως έγραψε στο Twitter θέλει να δημιουργήσει ένα "χώρο όπου τα προσωπικά οικογενειακά θέματα δεν πετιούνται στην αρένα για να τα ακουμπάει ο καθένας” προσθέτοντας ότι το περιστατικό "ήταν και πρέπει να παραμείνει ένα προσωπικό ζήτημα”.

Η Gigi με τη σειρά της δημοσίευσε μια ανακοίνωση μέσω εκπροσώπου της ζητώντας από όλους να σεβαστούν την προσωπική της ζωή, τονίζοντας ότι αυτή την περίοδο θέλει να εστιάσει στην Khai.

Φίλοι της οικογένειας Hadid ανέφεραν στο People πως το ζευγάρι "δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή. Είναι και οι δύο καλοί γονείς όμως. Μεγαλώνουν μαζί την Khai” προσθέτοντας βέβαια πως "η Yolanda είναι πολύ προστατευτική με τη Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη της και την εγγονή της”.

Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει να βγαίνει τον Νοέμβριο του 2015 και είχε χωρίσει το 2018. Τον επόμενο χρόνο τα ξαναβρήκαν και το 2020 καλωσόρισαν την κόρη τους Khai. Και οι δύο είναι πολύ προστατευτικοί με την κόρη τους και έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες της στα social media ή αλλού αλλά να μπορέσει η ίδια μια μέρα να χειριστεί με τους δικούς της όρους το δημόσιο προφίλ της.

Πηγή: MadameFigaro.gr

Διαβάστε Επίσης