Η αγνώριστη Geena Davis | Η incognito εμφάνιση ύστερα από τη λύση του γάμου της

Η ηθοποιός εθεάθη με ένα κασκόλ στο κεφάλι της και χωρίς τα παπούτσια της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δύσκολα κατάφεραν να αναγνωρίσουν τη Geena Davis στο Λος Άντζελες οι περαστικοί πριν από λίγες ημέρες, αφού η ηθοποιός έκανε μία δημόσια εμφάνιση αρκετά διαφορετική απ' ό,τι την έχουμε συνηθίσει. 

Διαβάστε Επίσης

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ηθοποιό να προσπαθεί να αποφύγει τους φωτογράφους που εντόπισε, φορώντας ένα κασκόλ στο κεφάλι της. Η ίδια φορούσε ένα πουλόβερ με ένα γατάκι και ένα σκισμένο τζιν, ενώ τα παπούτσια της απουσίαζαν. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού από την διευθέτηση του διαζυγίου της από τον δρ Reza Jarrahy, μία δικαστική διαμάχη που διήρκεσε 5 χρόνια. 

Ειδικότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το καλοκαίρι του 2017, ύστερα από 17 χρόνια γάμου, όταν η ηθοποιός έδιωξε από το κοινό τους σπίτι τον σύζυγό της. Ο Jarrahy, θέλοντας να αποφύγει τις εντάσεις, επιθυμούσε να χωρίσουν ήρεμα την περιουσία τους και την επιμέλεια των δύο παιδιών τους από κοινού, όμως η Davis δεν ήθελε να του το κάνει τόσο εύκολο. "Οι όροι δεν ήταν ευνοϊκοί για τον Reza, ο οποίος συμφώνησε να συμβιβαστεί απλά για να τελειώνει με αυτό και να είναι ελεύθερος από τον εφιάλτη που η Geena τού προκάλεσε", δήλωσε πηγή κοντά στον Jarrahy.

Η τελευταία φορά που η ηθοποιός είχε πραγματοποιήσει μία δημόσια εμφάνιση ήταν το 2018, στο reunion για τα 30 χρόνια της ταινίας "Thelma & Louise", που συναντήθηκε με την συμπρωταγωνίστριά της, Susan Sarandon. 

Διαβάστε Επίσης