Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Selena Gomez συνδέεται με την ψυχική υγεία

Η pop star μιλάει ανοιχτά για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα νέο project πρόκειται να αναλάβει η Selena Gomez, το οποίο όμως δεν σχετίζεται με την μουσική. Η διάσημη τραγουδίστρια πρόκειται να δημιουργήσει την δική της εταιρείας ψυχικής υγείας σε συνεργασία με την μητέρα της, Mandy Teefey  και την καλύτερη της φίλη, Daniella Pierson. Σκοπός της "WonderMind", η οποία θα έχει την μορφή διαδικτυακής πλατφόρμας, είναι μέσα από ένα δίκτυο podcast να συμβάλλει στην αντιμετώπιση θεμάτων ψυχικής υγείας.

Η pop star επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του Entrepreneur Magazine, παραχωρώντας συνέντευξη, στην διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στους λόγους της ίδρυσης της εταιρείας αυτής. "Κάτι που πάντα προσπαθούσα να κάνω στην καριέρα μου είναι να βεβαιωθώ ότι δίνω τη φωνή μου εκεί όπου έχει σημασία. Και πρέπει να δώσω τα εύσημα στη μητέρα μου γιατί με δίδαξε τα πάντα" τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Teefey, η οποία είναι υπεύθυνη για το δημιουργικό περιεχόμενο της πλατφόρμας, επανέλαβε τα συναισθήματα της κόρης της σχετικά με τη σημασία της ευαισθητοποίησης για θέματα ψυχικής υγείας και της παροχής υποστήριξης σε άλλους, λέγοντας "Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι έξω από τα συνηθισμένα που θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει τους ανθρώπους".

Οι πρώτες μέρες της μουσικής καριέρας της Gomez συνέπεσαν με τις αρχικές της μάχες με τις κρίσεις πανικού, όπου υπέστη για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της περιοδείας για το άλμπουμ της Revival το 2016. Οι κρίσεις πανικού σε συνδυασμό με την αναγνώριση που κέρδιζε όλο και περισσότερο εκείνη την εποχή, την οδήγησαν στην ακύρωση κάθε νέας εμφάνισης αλλά και στην περίθαλψή της ψυχικής της υγείας.

Διαβάστε Επίσης