Το ερωτικό γράμμα του Daniel Radcliffe στην Helena Bonham Carter

"Εύχομαι να είχα γεννηθεί δέκα χρόνια νωρίτερα".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με το reunion επεισοδίο του Harry Potter να βρίσκεται μία ημέρα μακριά, έχουν ήδη διαρρεύσει διάφορες ιστορίες των συντελεστών από μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τις οποίες μοιράστηκαν για τους φαν του πιο διάσημου φανταστικού μάγου. Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως ο Daniel Radcliffe,  ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών, ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό Helena Bonham Carter, η οποία είχε συμμετάσχει σε κάποιες από τις ταινίες. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, οι δύο ηθοποιοί συναντώνται ξανά on camera, ενθυμούμενοι τις στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τότε, ο Radcliffe παραδέχθηκε πως όταν ήταν μικρότερος ήταν ερωτευμένος με τη θρυλική ηθοποιό και μάλιστα της είχε γράψει ένα τρυφερό σημείωμα, το οποίο της είχε δώσει. 

"Αγαπημένη HBC, ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση που ήμουν συμπρωταγωνιστής σου αλλά και το σουβέρ σου, με την έννοια ότι πάντα κατέληγα να κρατάω τον καφέ σου", ξεκινούσε το χιουμοριστικό γράμμα, με την Carter να λέει στον Radcliffe να συνεχίσει την ανάγνωση, προκειμένου να αποκαλύψει το μυστικό του.

"Μπορείς να το μοιραστείς", του είπε η ηθοποιός, με τον κινηματογραφικό Harry Potter να νιώθει έτοιμος να καταθέσει την ιστορία του στο κοινό. "Σε αγαπώ. Και απλά εύχομαι να είχα γεννηθεί 10 χρόνια νωρίτερα, μπορεί να είχα μία ευκαιρία. Με πολλή αγάπη και σ' ευχαριστώ που είσαι τόσο κουλ", έκλεινε το γράμμα του Radcliffe.

Επιπλέον, ο πρωταγωνιστής, περά από τον κρυφό του έρωτα για την Carter, εξομολογήθηκε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε και τα πρώτα του κορίτσια και τα πρώτα φιλιά μαζί τους, χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματα των ατόμων στα οποία αναφερόταν. "Κάθε κομμάτι της ζωής μου είναι συνδεδεμένο με το Harry Potter. Το πρώτο μου φιλί είναι συνδεδεμένο με κάποια εδώ. Οι πρώτες μου κοπέλες ήταν εδώ".

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως συχνά συμβουλευόταν την Emma Watson, όταν χρειαζόταν να απαντήσει σε κάποιο μήνυμα κοριτσιού, όπως έκανε και ο ίδιος για εκείνη, νιώθοντας λες και βρίσκονταν στο σχολείο, μόνο που στην περίπτωσή τους ήταν το γνωστό σχολείο μαγείας.

Διαβάστε Επίσης