Πριγκίπισσα Ευγενία | Γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της με μια νέα φωτογραφία του Jack Brooksbank και του γιου τους

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ πέρασε την ημέρα των γενεθλιών της με τον σύζυγό της και τον μικρό August.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Jack Brooksbank και τον γιο της, August.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκε στο Instagram μια νέα οικογενειακή φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλιά της που την δείχνουν να περπατά μαζί με τον σύζυγό της και τον 13μηνών γιο της στο πάρκο κι έγραψε στη λεζάντα: "Τι γενέθλια να γιορτάζεις στο πάρκο με τα αγόρια μου. Σας ευχαριστώ".

Η μητέρα της Ευγενίας, Sarah Ferguson, ευχήθηκε επίσης στην κόρη της με μια τρυφερή ανάρτηση στα social media. Η δούκισσα του York ανέβασε μια παλιά φωτογραφία της κόρης της που την δείχνει να ιππεύει ένα άλογο και έγραψε στη λεζάντα "κάνεις τα πάντα να είναι καλύτερα με την χρυσή καρδιά σου".

Η Ευγενία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει το δικό της podcast για την φιλανθρωπική της οργάνωση ‘The Anti-Slavery Collectine’ που είχε ιδρύσει μαζί με την φίλη της Julia de Boinville το 2017 για να καταπολεμήσει τη σύγχρονη δουλεία και το trafficking. "Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την ηχογράφηση του πολυαναμενόμενου podcast μας που θα κυκλοφορήσει το 2022" είχαν αναφέρει σε ανακοίνωσή τους.

Η πριγκίπισσα που στο παρελθόν έχει δώσει συνεντεύξεις για το trafficking και έχει επισκεφτεί και κέντρο στήριξης θυμάτων, πρόσφατα γιόρτασε και τα πρώτα γενέθλια του γιου της. Με αφορμή την περίσταση είχε μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες του August κι είχε γράψει "Χρόνια Πολλά στον μικρό ήρωά μας, Augie. Είσαι τόσο ξεχωριστή ψυχή που φωτίζει κάθε δωμάτιο με το γέλιο σου. Μας έχεις κάνει τόσο περήφανους. Σε αγαπάμε".
 

Διαβάστε Επίσης