Το χόμπι της Καμίλα που σίγουρα εγκρίνει η βασίλισσα Ελισάβετ

Η δούκισσα της Κορνουάλης αποκάλυψε σε πρόσφατη εμφάνισή της την ασχολία που λατρεύει να κάνει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχετε αναρωτηθεί κι εσείς πώς οι royals περνούν τον χρόνο τους, όταν δεν έχουν να παραστούν σε επίσημες εκδηλώσεις; Για παράδειγμα γνωρίζουμε πως ο πρίγκιπας Κάρολος λατρεύει τη ζωγραφική, η βασίλισσα Ελισάβετ, όταν ακόμα μπορούσε, ίππευε τα αγαπημένα της άλογα, ενώ η Kate Middleton έχει πάθος για τη φωτογραφία. Πρόσφατα, η Καμίλα αποκάλυψε ποιο είναι το δικό της αγαπημένο χόμπι, το οποίο χωρίς αμφιβολία έχει την έγκριση της πεθεράς της.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η δούκισσα της Κορνουάλης έδωσε το παρών σε ένα μεγάλο δείπνο πριν από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών στο Μάντσεστερ, όπου η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου μπορούσε να περιπλανηθεί και να βρει παλιούς θησαυρούς. Συγκεκριμένα, η Καμίλα εντόπισε μια αναμνηστική κούπα από τα Ασημένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας του 1977, όπου η μονάρχης είχε γιορτάσει 25 χρόνια στον θρόνο. Όπως παρατήρησε, η κούπα κόστιζε μόνο δύο δολάρια, με αποτέλεσμα η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας να την αγοράσει.

"Βλέπω έχετε ωραίες κούπες από το Ιωβηλαίο. Θα την αγοράσω. Έχω μία ολόκληρη συλλογή, είτε το πιστεύετε, είτε όχι", είπε χαρακτηριστικά. Όπως λοιπόν παραδέχθηκε, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, η δούκισσα της Κορνουάλης έχει μία μεγάλη συλλογή από βασιλικά αναμνηστικά και σουβενίρ από τα Ιωβηλαία. 

Στη συνέχεια, η Καμίλα εντόπισε μια vintage τσαγιέρα, δηλώνοντας στενοχωρημένη που δεν είχε περισσότερο χρόνο για να ψάξει και τα υπόλοιπα αντικείμενα. "Είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να πάρεις δώρα, αν έχεις χρόνο", ανέφερε η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου.

Άραγε τι άλλο να περιλαμβάνει η περίφημη συλλογή της Καμίλα;

Διαβάστε Επίσης