Όταν η Kate Middleton έλυσε το σταυρόλεξο ενός φοιτητή

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης στη Σκωτία, όπου συναντήθηκαν με αρκετούς σπουδαστές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την πιο αναπάντεχη συνάντηση είχε η Kate Middleton με έναν φοιτητή, όταν εμφανίστηκαν με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης στη Σκωτία την περασμένη Τετάρτη. Ειδικότερα, το ζευγάρι με αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία, συνάντησε έναν μεγάλο αριθμό φοιτητών και εκπαιδευτικών με τους οποίους συζήτησαν για την ψυχική υγεία. 

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στις συναντήσεις των royals, η Kate Middleton είχε και μία πολύ ενδιαφέρουσα μαζί με τον φοιτητή Jack Baird, ο οποίος όπως δήλωσε δεν είχε καν ιδέα πως το ζευγάρι θα επισκεπτόταν το πανεπιστήμιο. Πιο αναλυτικά, ο προπτυχιακός φοιτητής κρατούσε στα χέρια του ένα σταυρόλεξο των Times από τις 2 Μαΐου και ρώτησε τη δούκισσα του Cambridge αν μπορούσε να τον βοηθήσει με τη λύση. Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν μπορούσε να βρει την κάθετη σειρά στο νούμερο 7 που μάλιστα αποτελούσε δύο λέξεις. Το στοιχείο που έδινε το σταυρόλεξο ήταν πως έπρεπε να βρεθεί ένα άλλο όνομα για τον ετήσιο μισθό της μοναρχίας.

Η Middleton πήρε το σταυρόλεξο στα χέρια της για να το δει καλύτερα και σκέφτηκε καλά μέχρι να απαντήσει. "Ήταν δύο λέξεις που απαρτίζονταν από 5 και 4 γράμματα αντίστοιχα. Δεν μπορούσα να βρω τη δεύτερη λέξη. Το έδωσα στην Kate και τη ρώτησα καθώς ήμουν σίγουρος πως θα το ήξερε. Και είπε 'Civil List'. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Για μια στιγμή δεν φαινόταν πως θα το έβρισκε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα το κορνιζάρω. Έμοιαζε πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω πως σκέφτηκε: δεν θα το ξεπεράσω αν το κάνω λάθος", είπε χαρακτηριστικά ο Baird.  Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η στιγμή αυτή ήταν τελείως αυθόρμητη, καθώς δεν το ήξερε πως θα λάμβανε χώρα η επίσκεψη, αφού εκείνος διάβαζε στη βιβλιοθήκη για τα διαγωνίσματά του. 

Το ζευγάρι ύστερα από την επίσκεψή τους ανέβασαν υλικό στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, ζητώντας συγγνώμη που δεν μπόρεσαν να χαιρετήσουν και να μιλήσουν με όλους, από τη στιγμή που ο χρόνος τους ήταν περιορισμένος, σε αντίθεση με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.

Διαβάστε Επίσης