Βασίλισσα Ελισάβετ | Η εμφάνιση-έκπληξη στα ροζ σε ανθοκομική έκθεση με ειδικό αμαξάκι

Η επίσκεψή της με το αμαξάκι του Παλατιού σε μία από τις αγαπημένες της εκδηλώσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο Chelsea Flower Show όπου περιηγήθηκε στην ανθοκομική έκθεση με το αμαξάκι του Παλατιού εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Η 96χρονη μονάρχης επισκέφτηκε την εκδήλωση στο Λονδίνο που είναι μία από τις αγαπημένες της και φροντίζει να επισκέπτεται κάθε χρόνο, επιλέγοντας ένα έντονο χρώμα για την εμφάνισή της.

Η βασίλισσα επέλεξε ένα ροζ πανωφόρι με χρυσά κουμπιά που είχε συνδυάσει με ένα λευκό φλοράλ φόρεμα. Η μονάρχης συνάντησε τον Πρόεδρο του συλλόγου Royal Horticutlural και θαύμασε τις εγκαταστάσεις με λουλούδια, ανάμεσα στα οποία και μία σύνθεση που τιμούσε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της.

Βασίλισσα Ελισάβετ | Η εμφάνιση-έκπληξη στα ροζ σε ανθοκομική έκθεση με ειδικό αμαξάκι

Οι διοργανωτές χρειάστηκε να διαμορφώσουν τον χώρο έτσι ώστε η βασίλισσα να μπορέσει να κινηθεί ανάμεσα στους κήπους με το ειδικό αμαξάκι, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Beatrice

Εκτός από τη βασίλισσα, παρόντες ήταν και ο πρίγκιπας Edward με τη σύζυγό του, Sophie του Wessex, η πριγκίπισσα Beatrice με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi, ο δούκας του Cloucester, o δούκας του Kent και η πρίγκιπισσα Alexandra.

Διαβάστε Επίσης