Η Ιsabella Rossellini έγινε 70 ετών!

Η κόρη της Ingrid Bergman και του Roberto Rossellini γιόρτασε τα 70 χρόνια της και έχει μια πανέμορφη πορεία ζωής να διηγηθεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι καρπός ενός μεγάλου έρωτα, απ’ αυτούς που δημιουργούν θρυλικές ιστορίες. Η Ιsabella Rossellini, είχε γονείς που πέρασαν στο πάνθεο της κινηματογραφικής ιστορίας και αποτελούν εμβληματικές προσωπικότητες για το χώρο του θεάματος και της τέχνης. Μητέρα της, η περίφημη σταρ και κορυφαία ηθοποιός Ingrid Bergman και πατέρας της, ο Roberto Rossellini, ο εκ των γεννητόρων του ιταλικού "νεορεαλισμού".

Η Ιsabella Rossellini λοιπόν μόλις γιόρτασε τα 70 χρόνια της και μια πανέμορφη πορεία ζωής να διηγηθεί. Σύμβολο γυναικείας ομορφιάς και φινέτσας, η Rossellini ξεκίνησε ως μοντέλο για να πρωταγωνιστήσει αργότερα στον κινηματογράφο, αλλά και να γίνει το πρόσωπο της Lancome, όχι μία, αλλά δύο φορές (η πρώτη ήταν το 1983 και η δεύτερη όταν έκλεισε τα 63 της χρόνια). Με κορωνίδα την ταινία "Μπλε Βελούδο" του David Lynch, η κινηματογραφική της καριέρα μετρά πολλούς σημαντικούς σταθμούς. Στην προσωπική της ζωή, υπήρξε σύντροφος σπουδαίων κινηματογραφιστών, όπως του Μartin Scorsese και του μετέπειτα μεγάλου έρωτά της, David Lynch, ενώ το όνομά της συνδέθηκε και με τον γοητευτικό ηθοποιό Gary Oldman.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr