Πρίγκιπας Edward -Sophie του Wessex | Η επίσκεψή τους στην Κύπρο και η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη σύζυγό του

Οι φωτογραφίες από την επίσημη συνάντηση του royal ζευγαριού με το προεδρικό ζεύγος της Κύπρου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Edward και η σύζυγός του, Sophie του Wessex, ταξίδεψαν στην Κύπρο όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της χώρας, Νίκο Αναστασιάδη, και τη σύζυγό του, Άντρη Αναστασιάδη.

Το προεδρικό ζεύγος της Κύπρου υποδέχτηκε τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ και τη σύζυγό του με μια επίσημη τελετή υποδοχής υπό την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων και των δύο χωρών και στρατιωτικό άγημα που απέδωσε τιμές. Ο Edward στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Εθνάρχη Μακαρίου Γ’.

Ο πρίγκιπας και η Sophie του Wessex πόζαραν χαμογελαστοί μαζί με το προεδρικό ζεύγος με την Κόμισσα να έχει επιλέξει ένα λευκό καλοκαιρινό φόρεμα με πορτοκαλί μοτίβο, ένα καφέ τσαντάκι και nude γόβες και τον Edward ένα κοστούμι με μπλε πουκάμισο και κόκκινη γραβάτα με λευκές polka dots.

Η επίσκεψη του royal ζευγαριού ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί σε τρεις μέρες, ενώ ήδη παραβρέθηκαν και σε εκδήλωση της Βρετανικής πρεσβείας στη Λευκωσία.

Διαβάστε Επίσης