Καμίλα Πάρκερ | Πώς θα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά της;

Το μοναδικό πράγμα που δεν θα τολμήσει να κάνει στα γενέθλιά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Καμίλα Πάρκερ θα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά της στις 17 Ιουλίου και όπως πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξή της σε βρετανικό περιοδικό σκοπεύει να τα περάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου μίλησε για το πως νιώθει που κλείνει τα 75 αλλά και για τη σχέση που έχει με τα εγγόνια της από τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην συζυγό της, Andrew Parker Bowles. Όπως είπε "μαθαίνουμε πολλά από τους νέους και εκείνοι μαθαίνουν πολλά από εμάς. Έτσι ήταν πάντα".

Η Πάρκερ τόνισε ότι κακομαθαίνει τα πέντε εγγόνια που έχει από τα παιδιά της, Tom και Laura, καθώς όπως λέει "το ωραίο του να είσαι γιαγιά είναι ότι μπορείς να τα κακομαθαίνεις και να τους δίνεις αυτά που οι γονείς τους απαγορεύουν. Τα κορίτσια έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με ρούχα και μακιγιάζ και είναι κάπως τρομακτικό όταν τις βλέπεις με τρυπημένα αυτιά και πολύ μακιγιάζ".

Η ίδια πάντως λέει δεν σκοπεύει να τρυπήσει τα αυτιά της παρόλο που τα εγγόνια της το ζητούν: "Όχι δεν θα είναι το δώρο μου για τα 75α γενέθλιά μου. Τα εγγόνια θα προσπαθήσουν να με πείσουν αλλά τίποτα δεν θα με κάνει να τρυπήσω τα αυτιά μου". Όσο για τα σχέδια που έχει για την ημέρα των γενεθλίων της, είπε πως "δεν θα γίνει μεγάλη γιορτή. Θα περάσω τη μέρα με την οικογένεια και μερικούς φίλους".

Στα 75 της, η Καμίλα νιώθει πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ και όπως λέει "θα ήθελα να γυρίσω το ρολόι πίσω. Όταν φτάνεις σε ένα μεγάλο νούμερο, είτε είναι 30, 50, 70 σκέφτεσαι ότι είσαι πολύ μεγάλη", αλλά όπως λέει "η μητέρα μου πέθανε όταν ήταν 72 ετών, οπότε έχω περάσει αυτή την ηλικία, κάτι που είναι περίεργο". Όπως τονίζει στα 75 "δεν μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα για τον εαυτό σου. Έχεις κάνει ό,τι μπορείς. Νομίζω απλά αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι. Είσαι μια 75 χρονη".

Διαβάστε Επίσης