Jamie Lee Curtis | Η σκηνή όπου χρειάστηκε να βρεθεί κρεμασμένη από ένα ελικόπτερο στη διάρκεια πτήσης

Η ηθοποιός αναπολεί μια από τις πιο επικίνδυνες σκηνές που γύρισε ποτέ της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της υποκριτικής, θα έλεγε κανείς πως ένας ηθοποιός όπως η Jamie Lee Curtis έχει πολλά "περίεργα" να αφηγηθεί από τα γυρίσματα των διάφορων ταινιών όπου συμμετείχε στην μακρά πορεία της. Και πράγματι είναι αλήθεια, αφού η χολιγουντιανή σταρ, με αφορμή την συμπλήρωση 28 χρόνων από την κυκλοφορία της ταινίας "Αληθινά Ψέματα" όπου πρωταγωνιστούσε, αποκάλυψε στους εκατομμύρια θαυμαστές της πως για τις ανάγκες των γυρισμάτων, χρειάστηκε να κρεμαστεί από ένα ελικόπτερο κατά την διάρκεια της πτήσης του, με μοναδική σωτηρία το χέρι του συμπρωταγωνιστή της.

Η 63χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την επίμαχη σκηνή, προκαλώντας σοκ με την ακροβατική πόζα της. Όπως εξηγεί στην λεζάντα της εντυπωσιακής φωτογραφίας: "Καθώς δεν θα γράψω ποτέ βιβλίο και σήμερα είναι η 28η επέτειος από την ημέρα που κυκλοφόρησαν τα Αληθινά Ψέματα, σκέφτηκα να μοιραστώ αυτή τη φωτογραφία. Ήταν τρεις μέρες πριν από τα 35α γενέθλιά μου. Γυρίζαμε τη σκηνή όπου η Helen βρίσκεται σε μια λιμουζίνα που τρέχει ενώ ο Harry πετάει από πάνω της με ελικόπτερο.

Ήταν φυσικά ένα από τα πιο θεαματικά ακροβατικά που έχουν γυριστεί ποτέ και η κασκαντέρ μου, Donna Keegan, που με αντικατέστησε αξίζει όλα τα εύσημα. Χρειαζόμασταν ωστόσο και μια δική μου σκηνή, να με τραβούν έξω από τη λιμουζίνα, πάνω από τα φλεγόμενα ερείπια. Για να τη γυρίσουμε έπρεπε να με δέσουν με ένα σύρμα από το ελικόπτερο στη βάση και μετά να πετάξει για είκοσι λεπτά πάνω από το νερό μέχρι τη γέφυρα όπου το αυτοκίνητο έγινε συντρίμμια.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Joel Kramer που αντικαθιστά τον Arnold Schwarzenegger και αυτός είναι ο James Cameron που κρέμεται με την κάμερα από τη θέση του επιβάτη. Ο πιλότος ήταν ο Chuck Tamburo και το μόνο που είχα ζητήσει για τη σεκάνς ήταν κάποιος να έχει κόφτη συρμάτων μέσα στο ελικόπτερο σε περίπτωση που θα χρειαζόταν να διαχωριστώ από αυτό. Μια απίστευτη πτήση χάρη στους James Cameron και Arnold Schwarzenegger" σημειώνει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε Επίσης