Πρίγκιπας William | Το tweet και το hashtag για τη φημολογούμενη απιστία που έγιναν viral

Trend στο Twitter το #PrinceWilliamAffair.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν τον πρίγκιπα William να μην είναι πιστός στον γάμο του με την Kate Middleton δεν είναι καινούργιες. Ήδη από το 2019 είχε κυκλοφορήσει ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε εξωσυζυγική σχέση με την Μαρκησία του Cholmondeley.

Πρόσφατα το hashtag #PrinceWilliamAffair επανήλθε στο Twitter και μάλιστα έγινε viral μετά από μια δημοσίευση από το όχι και τόσο έγκυρο προφίλ DeuxMoi. Η ανάρτηση ήταν αρκετή για να κάνει τους πάντες να σχολιάζουν για ακόμα μια φορά την απιστία πίσω από την πλάτη της δούκισσας του Cambridge αλλά και τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις του William στο κρεβάτι.

"Η εξωσυζυγική σχέση του Βρετανού royal είναι κοινό μυστικό στο Λονδίνο και στους αριστοκρατικούς κύκλους, είναι το θέμα συζήτησης σε κάθε πάρτυ και δημοσιογραφικό πηγαδάκι. Σε ένα πρόσφατο πάρτι με δημοσιογράφους, μου είπαν πως ο αληθινός λόγος που ο royal έκανε σχέση ήταν η αγάπη του στο pegging" αναφερόμενος σε μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη.

Πρίγκιπας William | Το tweet και το hashtag για τη φημολογούμενη απιστία που έγιναν viral
H μαρκησία του Cholmondeley με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William

"Η γυναίκα του δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απιστία και μάλιστα προτιμά ο σύζυγός της να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ανάγκες αλλού, αρκεί να μην γίνει συναισθηματικό, κάτι που συνέβη και με την τελευταία ερωμένη του", αναφέρει η ανάρτηση.

Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, η Kate Middleton είχε ξεκινήσει μια διαμάχη με τη γειτόνισσά της στο Norfolk, την μαρκησία του Cholmondeley, Rose Hanbury. Η μαρκησία που μοιάζει αρκετά με τη δούκισσα του Cambridge, σύμφωνα με τα tabloids δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με την Kate "όταν ξεκίνησαν οι φήμες περί απιστίας".