Ανακοινώθηκε η επίσημη αιτία θανάτου της Anne Heche

Όλα όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστική έρευνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στις αρχές του μήνα, η Anne Heche άφησε την τελευταία της πνοή στις 14 Αυγούστου. Η ηθοποιός του Hollywood βρισκόταν σε κώμα για περισσότερες από πέντε ημέρες, με τους γιατρούς τελικά να την αποσυνδέουν από τη μηχανική υποστήριξη, αφού δεν υπήρχε καμία ελπίδα να επανέλθει παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες επεβλήθη την ημέρα του δυστυχήματος.

Σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, ο ιατροδικαστής της κομητείας του Los Angeles γνωστοποίησε την επίσημη αιτία θανάτου της ηθοποιού. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 53χρονη Heche πέθανε λόγω εισπνοής καπνού και πολλαπλών εγκαυμάτων στο σώμα και το κεφάλι. Επιπλέον, ένα "αμβλύ τραύμα προκάλεσε κάταγμα στο στέρνο", την πιθανότερη αιτία θανάτου σε τροχαίο ατύχημα, αφού ο οδηγός χτυπάει συνήθως με ορμή πάνω στο τιμόνι. Η ηθοποιός κρίθηκε νεκρή στις 11 Αυγούστου, ωστόσο παρέμεινε στην μηχανική υποστήριξη μέχρι τις 14, έως ότου βρισκόταν ένας συμβατός δέκτης των ζωτικών οργάνων της.  

Όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, η Anne Heche βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών τη στιγμή που το αυτοκίνητο της συνετρίβη πάνω σε γκαράζ ενός σπιτιού. Στην προσπάθεια της να απομακρυνθεί από αυτό, αυτόπτες μάρτυρες εξηγούν πως έκανε όπισθεν, χτυπώντας ωστόσο με δύναμη σε τοίχο κοντινού σπιτιού. Το mini cooper που οδηγούσε τυλίχθηκε στις φλόγες με την ηθοποιό να μην προλαβαίνει να αντιδράσει.

Διαβάστε Επίσης