Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas | Οι τρυφερές αδημοσίευτες φωτογραφίες με αφορμή τα κοινά τους γενέθλια

Το ζευγάρι γιόρτασε για 24η φορά τα γενέθλιά του μαζί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Catherine Zeta-Jones και ο Michael Douglas δεν μοιράζονται μόνο μια φανταστική ζωή, δύο εξαιρετικά παιδιά και αρκετά πολυτελή σπίτια, αλλά και τα γενέθλιά τους. Οι δύο ηθοποιοί τυχαίνει να έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα, στις 25 Σεπτεμβρίου με 25 χρόνια διαφορά, αφού η Βρετανίδα ηθοποιός έκλεισε τα 53, ενώ ο σύζυγός της τα 78. 

Έτσι, αφού γιόρτασαν την ιδιαίτερη μέρα μαζί, οι δύο σταρ του Hollywood ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες για να ενημερώσουν και τους διαδικτυακούς τους φίλους. "Χρόνια πολλά, Catherine. Σε αγαπώ πάντα και για πάντα", έγραψε στη λεζάντα του ο Douglas, αναρτώντας μία φωτογραφία τους από ένα παλιό ταξίδι. "Χρόνια πολλά αγάπη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράζομαι αυτή την ημέρα μαζί σου. Σ'αγαπώ", του απάντησε σε σχόλιο η διάσημη ηθοποιός. 

Αλλά και η ίδια με τη σειρά της, ανέβασε δύο προσωπικές τους φωτογραφίες από επίσημη εκδήλωση και μία πιο casual, γράφοντας στη λεζάντα της: "Είναι τα γενέθλιά μας. Ύστερα από 24 χρόνια που γιορτάζουμε την ιδιαίτερη μέρα μαζί, ακόμα ανυπομονώ να έρθει. Σε αγαπώ. Και στα δικά σας". Φυσικά, ο Douglas δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητες τις ευχές και της έγραψε, όπως έκανε και εκείνη στη δική του ανάρτηση, "Σ'αγαπώ". 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 24 χρόνια, ύστερα από τη γνωριμία τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Deauville από τον Danny DeVito το 1998. Δύο χρόνια αργότερα, πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους που αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός του μιλένιουμ, αποκτώντας λίγο αργότερα τα δυο παιδιά τους, Dylan και Carys. Η Jones σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί πως το μυστικό του γάμου τους είναι η συνεχής αγάπη και ο σεβασμός που έχουν ο ένας για τον άλλο, παρά τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά. 

Διαβάστε Επίσης