Πρίγκιπας William – Kate Middleton | Καθηγητής στο παλιό σχολείο του George και της Charlotte κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών

Δήλωσε ένοχος για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει τη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς καθηγητής στο σχολείο που φοιτούσαν την περασμένη σχολική χρονιά ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών.

Ο καθηγητής Matthew Smith που ήταν υποδιευθυντής στο σχολείο Thomas's Battersea δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι καταγγελίες δεν αφορούσαν σε παιδιά που φοιτούσαν στο σχολείο.

Ο Smith είχε, εξάλλου, προσληφθεί στο σχολείο στις αρχές της σχολικής χρονιάς, όταν τα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας είχαν ήδη γραφτεί σε διαφορετικό σχολείο. Όταν οι υπεύθυνοι του σχολείου έμαθαν για τις καταγγελίες, απέλυσαν τον καθηγητή αμέσως πριν καν ο ίδιος δηλώσει ένοχος στο δικαστήριο.

Η επίσημη ανακοίνωση του σχολείου ανέφερε πως "δεν υποτιμάμε ούτε για μια στιγμή τη σοκαριστική και πολύ ανησυχητική φύση της είδησης αυτής. Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στους μαθητές μας, τους γονείς και τους συναδέλφους μας”, τονίζοντας ότι θα ενημερώσουν τα παιδιά για την αιτία της απόλυσης του καθηγητή τους με τρόπο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Διαβάστε Επίσης