Η Μαρία - Ολυμπία με την πιο ανατρεπτική εμφάνιση που έχει κάνει μέχρι σήμερα

Η κόρη των Marie-Chantal και Παύλου Γλύξμπουργκ εμφανίστηκε στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας στο Λονδίνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Μαρία - Ολυμπία έχει αποδειχθεί το it-girl των ημερών μας, πράγμα που σημαίνει πως έχει υιοθετήσει ενα στιλ που "φωνάζει" πως γνωρίζει από μόδα. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως η αισθητική είναι κληρονομική, αφού η μητέρα της, Marie-Chantal, έχοντας υπάρξει η μούσα καλλιτεχνών και σχεδιαστών, έχει κληροδοτήσει την αίσθηση της μόδας και του στιλ στην κόρη της. 

Ωστόσο, αν και την έχουμε συνηθίσει με πιο preppy looks, από τη στιγμή που κινείται σε συγκεκριμένα περιβάλλοντα (βλ. βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης), η Μαρία-Ολυμπία δεν δίστασε να πραγματοποιήσει μία πιο θεατρική εμφάνιση, διά χειρός Richard Quinn. 

Η γνωστή fashionista έδωσε το παρών στη βραδιά των Βρετανικών Βραβείων Μόδας, που έλαβε χώρα στο The Royal Albert Hall, μεταξύ σχεδιαστών, μοντέλων και ανθρώπων που έχουν άποψη πάνω στη μόδα. Ειδικότερα, η Μαρία-Ολυμπία επέλεξε μια total black δημιουργία του Richard Quinn, με το key piece της εμφάνισης να είναι φυσικά τα λάτεξ γάντια. 

Η Μαρία - Ολυμπία με την πιο ανατρεπτική εμφάνιση που έχει κάνει μέχρι σήμερα

Προκειμένου να δώσει μεγαλύτερο focus στο fashion κομμάτι, η ίδια επέλεξε να πάρει τη μίνιμαλ οδό σε ό,τι αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ, ζητώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Πιο αναλυτικά, η Μαρία - Ολυμπία είχε τα μαλλιά της σε χαμηλό σινιόν, όπως φάνηκε από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram- ένα hairstyle που αγαπάει πολύ -, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους τόνους. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη fashionista επιλέγει δημιουργία του Richard Quinn, αφού πριν από λίγες ημέρες είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της με ένα φλοράλ party φόρεμα, το οποίο επίσης συνόδευε ένα ζευγάρι λάτεξ γάντια. 

Διαβάστε Επίσης