"Δεν έχω τίποτα να κρύψω" | Η Paulina Porizkova καλωσορίζει το 2023 με μια topless φωτογραφία της στο Instagram

Το 57χρονο μοντέλο ξεκινάει τη νέα χρονιά με την "σοφία" της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Paulina Porizkova έστειλε στους fans της στο Instagram τις ευχές της για τη νέα χρονιά ανεβάζοντας μια topless φωτογραφία της.

Το 57χρονο μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει φορώντας μαύρο εσώρουχο κι έχοντας κρύψει με τα χέρια της στο στήθος της. "Η νέα χρονιά χασμουριέται διάπλατα. Το χαιρετάω γυμνή. Γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω. Είμαι επιτέλους άνετη στο σώμα μου. Δεν χρειάζομαι πανοπλία όταν είμαι ήδη οπλισμένη με τις εμπειρίες μου και τη σοφία που έφεραν”, γράφει στη λεζάντα.

Το διάσημο μοντέλο εξήγησε ότι οι καλύτερες ιδιότητές της είναι μέσα στο σώμα της και δεν φαίνονται εξωτερικά αλλά πως "αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Είναι όσα με κρατούν όρθια και περήφανη, ακόμα κι όταν δεν φοράω ρούχα”.

Η Porizkova που στο παρελθόν έχει μοιραστεί φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ για να δείξει τις ρυτίδες της και έχει δηλώσει ότι δεν έχει κάνει πλαστικές, είχε πει το 2021 ότι "όσο πιο πολύ μοιραζόμουν την πραγματικότητα και τον αληθινό εαυτό μου, τόσο πιο πολύ οι άνθρωποι ανταποκρίνονταν”.


 

Διαβάστε Επίσης