Η Emily Ratajkowski πρωταγωνιστεί με τον γιο της, Sly, στη νέα καμπάνια της Tory Burch

Ο μικρός γιος του μοντέλου φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τη φωτογένεια της διάσημης μαμάς του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μόλις 2 ετών ο Sylvester 'Sly' Apollo Bear πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του brand Tory Burch για τη συλλογή Άνοιξη 2023. Ο λόγος; Το πρώιμο ταλέντο που επιδεικνύει στις φωτογραφίες και το γεγονός ότι η μητέρα του είναι η Emily Ratajkowski. Ο μικρός γιος του μοντέλου που θα μπορούσε άνετα να λάβει τον τίτλο "nepo baby" αν είχαμε περισσότερο χιούμορ, φωτογραφήθηκε δίπλα στη μητέρα του, κλέβοντας την παράσταση. 

Ειδικότερα, η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Hollywood Hills κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, όπου η Ratajkowski μαζί με τη Vittoria Ceretti και τη Ugbad Abdi παρουσίασαν τα νέα ρούχα της σειράς που αποπνέουν θηλυκότητα και δύναμη, τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης γυναίκας. Όπως δήλωσε και η ίδια η σχεδιάστρια, "οι γυναίκες δεν θέλουν να νιώθουν περιορισμένες και δεν ενδιαφέρονται για τους κανόνες. Θέλουν να ντύνονται για τον εαυτό τους και να εκφράζουν την ατομικότητά τους".

Το διάσημο μοντέλο δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το ότι ο γιος της ήταν παρών και φωτογραφήθηκε με τη μαμά του, αφιερώνοντας μία ανάρτηση για την τρυφερή συνεργασία τους. Ανεβάζοντας στιγμιότυπα από το σετ, η περήφανη μαμά έγραψε στη λεζάντα της: "Sly. Ο μικρός μου άλιεν σούπερ σταρ. Αγαπώ την Tory οικογένειά μου τόσο πολύ". 

Η Ratajkowski πριν από λίγους μήνες αποκάλυψε πως έκανε αίτηση διαζυγίου από τον επί 4 χρόνια σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Sebastian Bear - McClard, προσπαθώντας τον καιρό αυτό να βρει τον εαυτό της.

Διαβάστε Επίσης