Πριγκίπισσα Mary της Δανίας | Η φωτογραφία στο Instagram για τα 51α γενέθλιά της

Μία από τις πιο στιλάτες royals της Ευρώπης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H πριγκίπισσα Mary της Δανίας και μελλοντική queen consort στο πλευρό του σύζύγου της, πρίγκιπα Frederik, όταν αυτός θα γίνει βασιλιάς, γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της με ένα νέο προτρέτο.  Ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού της Δανίας μοιράστηκε μια φωτογραφία της Mary που τη δείχνει να χαμογελά στην κάμερα φορώντας ένα polka dot πουκάμισο ενώ έχει ένα φυσικό μακιγιάζ και καθόλου κοσμήματα.

Η πριγκίπισσα της Δανίας είναι γνωστή για το σοφιστικέ royal στιλ της και πολλές φορές έχει συγκριθεί με αυτό της Kate Middleton, με πολλούς να πιστεύουν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επηρεαστεί αρκετά από την σύζυγο του πρίγκιπα Frederik. Επιλέγοντας κομψά σύνολα και φορέματα, η Mary θεωρείται μία από τις πιο στιλάτες royals της Ευρώπης, ίσως ακολουθώντας την πολύτιμη συμβουλή που της είχε δώσει η μητέρα της.

Πέρυσι με αφορμή τα 50α γενέθλιά της είχε μοιραστεί σε συνέντευξή της στο στο περιοδικό Eurowoman τη συμβουλή που της είχε δώσει η μητέρα της, Henrietta Donaldson, λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξαιτίας προβλημάτων με την καρδιά της το 1997. Τότε η πριγκίπισσα ήταν 25 ετών και όπως είπε της είχε πει: "Μπορείς μόνο να είσαι ο εαυτός σου" και όπως είχε εξηγήσει  ήταν μια συμβουλή που ακολουθούσε για δεκαετίες, ειδικά στις πιο δύσκολες στιγμές της. "Είχε πολύ δίκιο. Θυμάμαι αυτές τις λέξεις όταν νιώθω ότι χάνω τον εαυτό μου. Η ζωή μου έχει προσφέρει πολλές αλλαγές, χαρές και λύπες. Υπήρχαν πολλές στιγμές-ορόσημα. Το πένθος της απώλειας της μητέρας μου. Η χαρά όταν έγινα μητέρα. Η περίοδος που φοιτούσα στο πανεπιστήμιο. Η γνωριμία με τον Frederik. Ο γάμος μου με τον πρίγκιπα και το γεγονός ότι έγινα πριγκίπισσα της Δανίας και των Δανών που αγαπώ τόσο πολύ".

Διαβάστε Επίσης