Ο Pierce Brosnan είναι αγνώριστος - Η εμφάνιση με μακριά μαλλιά

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε από φαν του στο σετ της νέας του ταινίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τον γοητευτικό Pierce Brosnan με τα κοντοκουρεμένα του μαλλιά, ο ηθοποιός έκανε μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση, λανσάροντας μακριά κώμη. Ειδικότερα, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε από φαν του στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου βρίσκεται για τις ανάγκες της νέας του ταινίας και αναμφίβολα η εμφάνισή του ήταν κάπως αλλαγμένη. 

Μεγάλος ενθουσιασμός επικράτησε στην πόλη Ballycastle, όπου οι θαυμαστές του ηθοποιού τον προσέγγισαν για να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του. Χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι περούκα ή αν πρόκειται για τα πραγματικά του μαλλιά, ο Brosnan ίσως να μην είχε επιλογή για το χτένισμά του, εξαιτίας της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, "Four Letters of Love". 

Πιο αναλυτικά, η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Niall Williams από το 1997 και επικεντρώνεται στο love story δύο νέων που υποδύονται οι πρωτοεμφανιζόμενοι Fionn O'Shea και Ann Skelly. Ο Brosnan μαζί με την Helena Bonham Carter και τον Gabriel Byrne υποδύονται τους γονείς των παιδιών που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ειδυλλίου. 

Σύμφωνα με την περιγραφή, η ταινία θα διηγηθεί μια ιστορία για την "πίστη και την αμφιβολία, τα μπορεί και τα περίπου και το θαύμα της αγάπης". Ειδικότερα, ο Nicholas και η Isabel είναι πλασμένοι για να είναι μαζί. Ωστόσο, η ερώτηση είναι το αν ή όχι θα το ανακαλύψουν. "Όσο τα φαντάσματα, η μοίρα και η δύναμη της αληθινής αγάπης τραβούν τον Nicholas και την Isabel μαζί, τόσο η ζωή απειλεί να τους χωρίσει", αναφέρει η περιγραφή της ιστορίας. 

Διαβάστε Επίσης