Carrie Fisher | Απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας μετά τον θάνατό της

Σε μία συμβολική τελετή, η Carrie Fisher απέκτησε το δικό της αστέρι ανήμερα της 4ης Μαΐου, ημέρα αφιερωμένη στο "Star Wars".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Los Angeles απέκτησε η αδικοχαμένη Carrie Fisher. Σε μία κίνηση με συμβολικό χαρακτήρα, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τον εμβληματικό της ρόλο ως ατρόμητη πριγκίπισσα Λέια στο "Star Wars” απέκτησε το δικό της αστέρι την 4η Μαίου, μία ημέρα αφιερωμένη σε όσους αγαπούν ιδιαίτερα τον "Πόλεμο των Άστρων”.

"Η μαμά μου δεν είναι μόνο η πριγκίπισσα Λέια", ανέφερε στον ευχαριστήριο λόγο της η κόρη της Carrie Fisher, Billie Lourd. "Είναι η Carrie Fischer. Ήταν μια απίστευτη ηθοποιός που έδειχνε το πνεύμα και τη δύναμή της σε κάθε χαρακτήρα που έπαιζε, από τον πρώτο της ρόλο σε ηλικία μόλις 16 ετών στο Shampoo μέχρι τον τελευταίο της ρόλο στην Catastrophe. Η μαμά μου ήταν αστερόσκονη και χρυσός", συνεχίζει η Lourd. "Κάλυπτε τον κόσμο της με αυτό τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Άφησε το σημάδι της λάμψης της σε όποιον συνάντησε".

Carrie Fisher | Απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας μετά τον θάνατό της

Στην εις μνήμην τελετή και σπουδαία βραδιά για το έργο της ηθοποιού, έδωσαν το "παρών” η κόρη της, Billie Lourd και ο συμπρωταγωνιστής της μητέρας της, Mark Hamill.

"Όπως τα περισσότερα παιδιά, μεγάλωσα πιστεύοντας ότι η μαμά μου ήταν λίγο - εντάξει πολύ – αστεία και αμήχανη. Προσπάθησε να αλλάξει τη γνώμη μου δείχνοντάς μου αυτή την τέλεια ταινία που έπαιζε, τον Πόλεμο των Άστρων. Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς την έχει ακούσει ποτέ. Εγώ όχι.” ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κόρη της. 

Carrie Fisher

Η Fisher, η οποία πέθανε το 2016 μόλις μία ημέρα πριν από τη μητέρα της, Debby Reynolds - συνάντησε πλέον τους συμπρωταγωνιστές της στον Πόλεμο των Άστρων, Harrison Ford και Mark Hamill, στο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο στη λεωφόρο του Hollywood έχοντας και οι τρεις τους το δικό της αστέρι. Και τα τρία αστέρια βρίσκονται στο τετράγωνο 6800 της διάσημης οδού, ακριβώς κοντά στο σημείο όπου έκανε πρεμιέρα η αρχική ταινία Star Wars το 1977, ολοκληρώνοντας τον συμβολισμό γύρω από την χθεσινοβραδινή λιτή γιορτή στη Λεωφόρο της Δόξας. 

Διαβάστε Επίσης