Πρίγκιπας William | Η πραγματική του άποψη για την "απαρχαιωμένη" τελετή στέψης του πατέρα του

Η αλήθεια για το πώς οραματίζεται τη δική του στέψη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, πάντα ακολουθούν το "πρόσταγμα" του στέμματος και σπάνια αλλάζουν τακτική. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας της Ουαλίας οραματίζεται μια πιο σύγχρονη τελετή στέψης για όταν θα έρθει η σειρά του να αναλάβει τον βρετανικό θρόνο, όπως και μια πιο μοντέρνα οπτική σε ό,τι αφορά το θέμα της μοναρχίας. Πιο αναλυτικά, ο ίδιος φυσικά και τίμησε τον πατέρα του, ακολουθώντας το πρωτόκολλο , όμως όπως αναφέρουν μέλη του προσωπικού του Παλατιού, ο πρίγκιπας William θέλει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, τις οποίες παραχώρησε στο περιοδικό ανώνυμη πηγή, ο πρίγκιπας William οραματίζεται τη τελετή στέψης του ως πιο επίκαιρη και μοντέρνα, σε αντίθεση με αυτό που παρακολουθήσαμε πριν από λίγο καιρό. Πιο αναλυτικά, ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει σκοπό να αφαιρέσει από τη διαδικασία την αφιέρωση του λαού, κατά την οποία κόσμος είναι καλεσμένος μέσα και έξω από τον ναό για να τιμήσει τον βασιλιά και τους διαδόχους του. "Ο William πραγματικά σκέφτεται, πώς θα κάνουμε την στέψη να μοιάζει πιο επίκαιρη στο μέλλον; Γνωρίζει το γεγονός πως σε 20 χρόνια ή όποτε η ώρα έρθει, πώς μπορεί η στέψη να γίνει πιο μοντέρνα όμως επίσης να ενώνει το έθμος και την Κοινοπολιτεία", ανέφερε η πηγή από το κοντινό περιβάλλον του William στους The Sunday Times. 

Από την άλλη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλουν να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο, γι'αυτό άλλωστε υιοθετούν λιγότερους σκοπούς που έχουν σημασία γι'αυτούς και τους υπηρετούν για αρκετά χρόνια, πράγμα που έγινε φανερό μετά την αλλαγή της θέσης τους. 

Ήδη η πρωτοβουλία του πρίγκιπα William σχετικά με τα βραβεία Earthshot φαίνεται πως έχει λάβει μια θετική ανταπόκριση, δεδομένου ότι θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά. Μάλιστα, πρόσφατα ανακοινώθηκε ο νέος προορισμός, στον οποίο θα ταξιδέψουν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας για τις ανάγκες της προώθησης του σημαντικού σκοπού τους. 

Διαβάστε Επίσης