Ο Barack Obama μοιράζεται τη νούμερο ένα συμβουλή του για τις κόρες του

Και πρόκειται για μια θαυμάσια συμβουλή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Barack Obama μίλησε στο podcast "This Is Working" του LinkedIn News και μοιράστηκε τη νούμερο ένα συμβουλή του για τις κόρες του.

"Αυτό που θέλετε είναι μια ισορροπία. Μπορεί να πιστεύετε ότι αξίζει να θυσιάζετε τις διακοπές, τον οικογενειακό χρόνο και τον ύπνο για την καριέρα σας – ειδικά αν αυτό οδηγεί σε αύξηση ή προαγωγή", λέει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Βarack Obama, "αλλά αυτό θα σας κάνει πολύ πιο δυστυχισμένους".

"Οι νέοι πρέπει να αναζητούν εργασία που βρίσκουν ενδιαφέρουσα, στην οποία μπορούν να πέσουν με τα μούτρα, αλλά αυτή δεν θα πρέπει να λειτουργεί ως υποκατάστατο των άλλων πτυχών της ζωής μας -εθελοντισμός, οικογένεια, φιλίες, συμμετοχή στα κοινά- που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη ζωή", συνέχισε ο πρώην πρόεδρος.

Το πρόβλημα, πρόσθεσε ο Οbama, είναι ότι πολλοί άνθρωποι ταυτίζουν την επιτυχία με την απόκτηση χρημάτων, ενός τίτλου εργασίας ή επαγγελματικής αποκατάστασης. "Πολλά από αυτά που είναι σημαντικά στη ζωή μπορεί να μην έρχονται μέσα από την εργασία".

Η συμβουλή του για τις δύο κόρες του, είναι: "Μην αφήνετε τη δίψα σας για επιτυχία να σας εμποδίζει να απολαμβάνετε τη ζωή".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr