Ο Tom Hanks έγινε 67 ετών και η, σύζυγός του, Rita Wilson, τού εύχεται δημόσια

Οι δημίοσιες τρυφερές ευχές της Rita Wilson στον σταρ του Hollywood.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Tom Hanks έχει γενέθλια και η σύζυγός του, Rita Wilson, τού εύχεται δημόσια.

Η 66χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία του Hanks και τη συνόδευσε με το πιο τρυφερό μήνυμα: "Χρόνια πολλά σ’ αυτόν τον άνθρωπο που είναι ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος, η οικογένειά μου, ο πατέρας των παιδιών μου".  Και αυτή ήταν μόνο η αρχή των ευχών για τον 67χρονο ηθοποιό που, εκτός από την σύζυγό του, αγαπάει ιδιαίτερα την καριέρα και τη χώρα μας.

"Αγαπάει μια γραφομηχανή λίγο λιγότερο από εμένα, (γιατί δεν υπάρχει emoji γραφομηχανής;) εφευρίσκει κοκτέιλ όπως Diet Cokecaine (Diet Coke αναμεμειγμένη με σαμπάνια) ή μια Cokearita (Diet Coke αναμεμειγμένη με μαργαρίτα), κάνει τακτικά τον DJ στο @bossradio66, είναι πιο ευτυχισμένος όταν περιβάλλεται από την οικογένεια και τους φίλους του και έχει δεσμευτεί να αφηγείται τις ιστορίες των βετεράνων. Έχει δημιουργήσει τη δική του μάρκα καφέ που υποστηρίζει τους βετεράνους, @givehanx Hanx for our Troops", αναφέρει στη συνέχεια της μακράς της λεζάντας, την οποία ολοκλήρωσε με τις παρακάτω προτάσεις:

"Είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που ξέρω, με κάνει να γελάω καθημερινά εδώ και 38 χρόνια, μπορεί να κοιμηθεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Χρόνια πολλά, χρόνια πολλά αγάπη μου"

Tom Hanks και Rita Wilson γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1981 στα γυρίσματα της κωμικής σειράς "Bosom Buddies” του ABC το 1981, ενώ πανρεύτηκαν το 1988 έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.