Πριγκίπισσα Eléonore του Βελγίου | Τα εντυπωσιακά πορτρέτα για τα 16α γενέθλιά της

Η κόρη του βασιλιά Φιλίππου και της βασίλισσας Ματθίλδης έγινε 16 ετών και το γιόρτασε με νέες φωτογραφίες και ένα ξεχωριστό look. Όσα γνωρίζουμε για την 16χρονη - πλέον - πριγκίπισσα Eléonore.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα χρόνια περνούν και τα νεότερα μέλη της εκάστοτε βασιλικής οικογένειας μεγαλώνουν. Τώρα, έφτασε η σειρά μίας νέας πριγκίπισσας, της Eléonore από το Βέλγιο να συμπληρώσει 16 ετών εν ζωή. Και να το γιορτάσει με μερικά – εντυπωσιακά – νέα πορτρέτα.

Η βασίλισσα, που είναι το μικρότερο παιδί του βασιλιά Φιλίππου και της βασίλισσας Ματθίλδης, εντυπωσίασε σε δύο νέα πορτρέτα που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα. Η πριγκίπισσα Eléonore επέλεξε ένα ζευγάρι ζωηρού μπλε παντελόνι κοστούμι για την περίσταση, το οποίο συνδύασε με μια απλή λευκή μπλούζα και μαύρες γόβες. Η δεκαεξάχρονη έφτιαξε τα ξανθά μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς γύρω από το πρόσωπό της για την περίσταση.

Τα πορτραίτα προσφέρουν στους βασιλικούς θαυμαστές την ευκαιρία να δουν την πριγκίπισσα Eléonore του Βελγίου, η οποία, μαζί με τα αδέλφια της, την πριγκίπισσα Ελισάβετ, 22 ετών, τον πρίγκιπα Γαβριήλ, 20 ετών, και τον πρίγκιπα Εμμανουήλ, 18 ετών, τείνουν να ζουν με χαμηλούς τόνους. Πολλοί εξομολογήθηκαν ότι χάρηκαν που είδαν τα νέα στιγμιότυπα και σχολίασαν την επίσημη ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας στο Instagram για να δώσουν τις καλύτερες ευχές τους για τη μεγάλη μέρα.

Δεν είναι πολλά αυτά που γνωρίζουμε για την πριγκίπισσα Eléonore, η οποία πιστεύεται ότι φοιτά σε σχολείο στις Βρυξέλλες και περιστασιακά συνοδεύει τους γονείς της σε βασιλικές υποχρεώσεις. Τον Σεπτέμβριο εθεάθη με τη μητέρα της σε μια σπάνια δημόσια έξοδο για να παρακολουθήσει την όπερα στις Βρυξέλλες. Το δίδυμο μητέρας και κόρης απαθανατίστηκε στην όπερα "Κασσάνδρα" στην όπερα La Monnaie, μαζί με τον σκηνοθέτη Peter De Caluwe. Το 2020, η ίδια και η βασίλισσα Ματθίλδη εθεάθησαν να επισκέπτονται το Kamiano, ένα εστιατόριο για τους άστεγους στις Βρυξέλλες, όπου μοίρασαν πακέτα τροφίμων.

Εκτός από τις σπουδές της και τα βασιλικά της καθήκοντα, η πριγκίπισσα Ελεονόρα είναι επίσης γνωστό ότι παίζει μανιωδώς βιολί. Το 2017, εξέπληξε τον πατέρα της με μια εκτέλεση του Happy Birthday, με ένα απόσπασμα αργότερα να ενθουσιάζει τους βασιλικούς θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύεται επίσης ότι αγαπάει την τέχνη και το διάβασμα, καθώς και διάφορα αθλήματα - όπως η ποδηλασία, η κολύμβηση και το σκι.