Η Bella Hadid μίλησε για πρώτη φορά για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει

Το μοντέλο έκανε μία σημαντική αποκάλυψη και έδωσε μια συμβουλή σε όσους περνούν το ίδιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Bella Hadid έχει μια συμβουλή για όλους όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Το μοντέλο βρήκε την ευκαιρία να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ προσωπικό μήνυμα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στις 10 Οκτωβρίου, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει η ίδια και έδωσε μια συμβουλή σε όσους αντιμεωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, βασισμένη στη δική της εμπειρία. 

"Χθες ήταν η Παγκόσμια Μέρα Ψυχικής Υγείας. Ξέρω πολλούς που έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα, ή που ακόμα τα αντιμετωπίζουν. Έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή τη θέση για αρκετά χρόνια, αλλά πλέον μπορώ να πω ότι είμαι σε ένα σημείο που δεν με "τρώει" όσο στο παρελθόν. Ακόμα έχω κακές μέρες, μαζί με τις καλές, αλλά είμαι ευγνώμων και περήφανη που βρίσκομαι σ' αυτό το σημείο σήμερα, στα 23α μου γενέθλια. Θα ήθελα να ξέρετε ότι όλα αυτά που βλέπετε στα social media δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Η ευτυχία που δημιουργούμε online ενώ στην πραγματικότητα είμαστε δυστυχισμένοι, δεν έχει λογική, αλλά μερικές φορές είναι πιο εύκολο να ζεις με τη θλίψη σου παρά να μιλάς γι' αυτή."

Για τη σημασία του να προσέχει κανείς τον εαυτό του

"Μην πιέζεστε από τα social media. Αν δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, μη σηκώνεστε. Αν θέλετε να ακυρώσετε τα σχέδιά σας, ακυρώστε τα. Το να είστε ευγενικοί και προστατευτικοί με τον εαυτό σας και την ενέργειά σας είναι κάτι που βοηθάει πολύ."

Για το να ζητάει κανείς βοήθεια:

"Αν νιώσετε ότι ο κόσμος γύρω σας καταρρέει, ζητήστε βοήθεια. Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας μόνοι σας. Πρέπει να δίνουμε και να δεχόμαστε αγάπη."

Για τη δύναμη των μικρών ευγενικών πράξεων

"Ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί μια καλή κουβέντα ή ένα χαμόγελο να αλλάξουν τη μέρα κάποιου, ακόμα και τη δική σας. Αν με διαβάζεις τώρα και πιστεύεις ότι δεν υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ να ξέρεις ότι υπάρχει και σς βλέπω! Είσαι δυνατός, καλός και σου αξίζει να είσαι χαρούμενος."

Αυτό είναι το post που μοιράστηκε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ