Η Jennifer Lawrence παντρεύτηκε τον Cooke Maroney

O γάμος της Jennifer Lawrence είχε πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, όπως οι Emma Stone, Kris Jenner, Ashley Olsen και Adele.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Jennifer Lawrence παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Cooke Maroney, ιδιοκτήτη γκαλερί τέχνης, μέσα στο Σαββατοκύριακο. O γάμος της Jennifer Lawrence είχε πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, όπως οι Emma Stone, Kris Jenner, Ashley Olsen και Adele.

O γάμος έγινε στην έπαυλη Belcourt στο Newport, η οποία λέγεται ότι είναι στοιχειωμένη. Σύμφωνα με το People, η Lawrence επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Dior για την τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν περίπου 150 καλεσμένοι. Φωτογραφίες του νυφικού δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.  

Σε παλαιότερη συνέντευξή της τον Ιούνιο του 2019, η Lawrence αποκάλυψε "Σίγουρα δεν ήμουν σε ένα σημείο που έλεγα 'Είμαι έτοιμη να παντρευτώ'. Απλά γνώρισα τον Crooke και ήθελα να τον παντρευτώ", είπε. "Είναι ο καλύτερος φίλος μου, οπότε ήθελα να είμαι επίσημα δεμένη μαζί του για πάντα", εξήγησε. "Και ευτυχώς υπάρχει η γραφειοκρατεία για αυτό. Βρίσκεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο στον πλανήτη και λες 'Δεν μπορείς να φύγεις!'", είπε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ