Η ασυνήθιστη ανάρτηση της Sarah Jessica Parker στο Instagram κέρδισε χιλιάδες likes

Η ηθοποιός απασχολεί τα μέσα κυρίως με τις ενδυματολογικές της επιλογές, αλλά αυτή τη φορά το έκανε με άλλο τρόπο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σπάνια απασχολεί τη δημοσιότητα με οτιδήποτε άλλο εκτός από το στυλ της και ακόμα πιο σπάνια μοιράζεται στιγμιότυπα που δίνουν πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Ο λόγος για τη Sarah Jessica Parker, η οποία προκαλεί συζητήσεις μόνο για τις στιλιστικές της επιλογές, εδώ και πολλά χρόνια. 

Αυτή τη φορά βέβαια η περίσταση ήταν ιδιαίτερη και έτσι η τηλεοπτική Carrie "δεν κρατήθηκε" και μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον άνδρα και το γιο της. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που τραβήχτηκε πριν από 17 χρόνια όταν η ίδια έβγαινε από το μαιευτήριο κρατώντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο James και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. 

Η ασυνήθιστη ανάρτηση της Sarah Jessica Parker στο Instagram κέρδισε χιλιάδες likes

"28 Οκτωβρίου 2002. Η ημέρα που άλλαξε την κάθε αναπνοή μας και το τι πιστεύαμε για την αγάπη. Σε βλέπουμε να μεγαλώνεις και να αντιμετωπίζεις τη ζωή με θάρρος, περηφάνια και αγάπη. Είμαι τόσο ευγνώμων που κάποιος απαθανάτισε την απεριόριστη χαρά μας με τόσο ζωναντό τρόπο πριν από 17 χρόνια. Χρόνια πολλά αγαπημένε μου γιε James Wilkie. X Μαμά" έγραψε στη λεζάντα. 

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που τράβηξε κάποιος φωτογράφος κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, την οποία πιθανόν βρήκε και σκέφτηκε να αναρτήσει με την αφορμή των γενεθλίων του πρώτου της παιδιού.

Sarah Jessica Parker pregnant SATC

Να θυμίσουμε ότι η Sarah Jessica έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 5ης σεζόν του Sex and the City, και εξαιτίας της εγκυμοσύνης της, ο συγκεκριμένος κύκλος ήταν μικρότερος από ότι οι υπόλοιποι της σειράς. 

sjp

Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick απέκτησαν και δύο δίδυμες κόρες μέσω παρένθετης μητέρας το 2009. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ