Η Alexa Chung μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φτιάχνοντας το δικό της brand

To fashion icon αποκάλυψε πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα, όσο τα είχε φανταστεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Alexa Chung είναι μία από τις γυναίκες που τιμήθηκαν στα Harper's Bazaar Women of the Year Awards και μίλησε για την απόφασή της να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση, έχοντας ήδη κάνει συνεργασίες με πολλά άλλα διάσημα labels. 

"Ξεκίνησα το δικό μου brand τρία χρόνια πριν και για κάποιο λόγο, για κάποιον αφελή λόγο, πίστευα ότι θα ήταν αρκετά εύκολο" είπε στη σκηνή παίρνοντας το βραβείο που της απένειμε η Stephanie Phair. "Για οποιονδήποτε όμως έχει τη δική του επιχείρηση, ή το δικό του fashion brand, θα πρέπει να ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά και πολύ μεγάλη πρόκληση. Υπάρχουν πάντα αρκετά σκοτεινά σημεία σε όλο αυτό".  

΄Εχοντας δουλέψει στενά με άλλα labels για περίπου δέκα χρόνια, η Chung ξεκίνησε το δικό της το 2016, με στόχο να δημιουργήσει ρούχα που οι γυναίκες θα θέλουν πάρα πολύ να φορούν και εμπνευσμένα από το δικό της στυλ, που πολλοί έχουν αντιγράψει. Συνδύασε το Parisian chic με το νεοϋορκέζικο στυλ αλλά και με μια δόση βρετανικού χιούμορ. Το αποτέλεσμα ήταν τελικά να δημιουργήσει μία μοναδική συλλογή με παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, που γρήγορα κέρδισε πολύ πιστούς fans.