Η Kris Jenner έλαβε το πιο γλυκό δώρο για τα γενέθλιά της

Η Kim Kardashian πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kris Jenner έκλεισε τα 64 στις 5 Νοεμβρίου και έλαβε το πιο γλυκό δώρο για τα γενέθλιά της: Μια επίσκεψη στο σπίτι το οποίο μεγάλωσαν οι κόρες της. 

Η Kim Kardashian West είχε καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο για την αποκάλυψη του δώρου. Κάλεσε μόνο την οικογένεια και τους πιο στενούς φίλους της Kirs για γεύμα και αφού όλοι έφτασαν στη διεύθυνση που τους είχε δώσει, τους έδωσε τις πραγματικές προσκλήσεις, που έγραφαν τη διεύθυνση του προηγούμενου σπιτιού τους πάνω.

Η μητέρα της μόλις διάβασε την πρόσκληση, έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση. "Νοίκιασα το σπίτι που μεγαλώσαμε", έγραψε η Kardashian West στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram. "Όλες οι αναμνήσεις μας ζουν εδώ, ειδικά εκείνες με τον μπαμπά μας. Εδώ γεννήθηκαν όλα τα παιδιά Kardashian και εδώ γίναμε αυτές που είμαστε σήμερα"

Η Kim έφτιαξε το σπίτι, έτσι ώστε να μοιάζει με τότε που έμεναν εκείνοι σε αυτό, ενώ νοίκιασε και το αυτοκίνητο που είχαν τότε οι γονείς της. Κατάφερε μάλιστα να κρατήσει το δώρο μυστικό από τη μητέρα και τις αδερφές της για εβδομάδες. "Αυτή ήταν η πιο ιδιαίτερη, νοσταλγική μέρα της ζωής μου και νιώσαμε την παρουσία του μπαμπά μου να περνά καλά μαζί μας", πρόσθεσε.

"Συγκρατήθηκα και δεν έκλαψα κατά τη διάρκεια του γεύματος, παρόλο που έκλαιγα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Στο τέλος, πήγα στο παλιό μου δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα και έκλαψα πάρα πολύ", είπε. Η Jenner σχολίασε κάτω από την ανάρτηση, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της απέναντι στο δώρο της κόρης της: "Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. ήταν η πιο μαγική μέρα που θυμάμαι... Κιμ, είσαι ένας άγγελος για όλους μας... ", έγραψε.