Η Rihanna "δεν βγάζει και τόσο καλές φωτογραφίες"

Ο Seth Meyers υποστηρίζε ότι βρήκε το "αδύναμο" σημείο της RiRi.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Rihanna καταφέρνει να είναι τέλεια με ό,τι καταπιάνεται, όμως ο Seth Meyers φαίνεται να βρήκε το "αδύναμο" σημείο της. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, ο Meyers αποκάλυψε τι έγινε όταν βγήκε για ποτό με την τραγουδίστρια και ιδρύτρια της Fenty Beauty, για τις ανάγκες της δικής του εκπομπής, Late Night

"Υπάρχει κάτι που δεν κάνει καλά;" ρώτησε ο Fallon τον Meyers. Φαίνεται πώς ναι. "Κάποια στιγμή πήρε το κινητό μου κι άρχισε να με φωτογραφίζει. Είχε αρκετές λήψεις και όταν τις είδα όλες, είπα ' η Rihanna δεν βγάζει καλές φωτογραφίες'".

Παρά τα ποτά που μοιράστηκαν και τις selfies που έβγαλαν, ο Meyers και η RiRi δεν θα γίνουν φίλοι εκτός πλατό. "Δεν θα το ήθελα" παραδέχτηκε ο Meyers όταν ρώτησε ο Fallon αν πήρε τον αριθμό της Rihanna. "Νομίζω ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο να τον έχεις.  Ξέρεις τι εννοώ. Δεν θα ήθελα να περάσω όλο το βράδυ σκεπτόμενος ένα αστείο μήνυμα για να στείλω στη Rihanna ... Δεν πρέπει να έχω τον αριθμό της Rihanna όπως δεν θα έπρεπε να έχει τους κωδικούς για τα πυρηνικά όπλα (ο Donald Trump) " είπε ο Meyers.