Edie Campbell | Το supermodel αποκάλυψε ότι γνωστό label την αποκάλεσε χοντρή

Απίστευτο αλλά συνέβη, σύμφωνα με το διάσημο μοντέλο, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Edie Campbell αποκάλυψε ότι ένα brand την αποκάλεσε "πολύ χοντρή" για να ανοίξει το show του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. 

Η 29χρονη που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με οίκους όπως ο Burberry και ο Dior, εξήγησε ότι το ανακάλυψε τελείως τυχαία. Μιλώντας στον Guardianείπε πως θύμωσε πολύ που την αποκάλεσαν χοντρή. Η πληροφορία έφτασε στα αυτιά του ατζέντη της, ο οποίος την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως το fitting ήταν κάπως δύσκολο καθώς ήταν "λίγο μεγαλύτερη από την περασμένη χρονιά". "Με ενόχλησε το ότι το έμαθα με αυτόν τον τρόπο" είπε. 

Το μοντέλο, που έχει περπατήσει σε showsτων Versace, Fendi και Philosophy, για την Άνοιξη του 2020, δεν αποκάλυψε ποιο brand ήταν αυτό που την προσέβαλλε με αυτόν τον τρόπο. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Eddie κατηγορεί τη βιομηχανία της μόδας. Το 2017 έγραψε μία επιστολή στο WWD στην οποία έκανε έντονη κριτική για τη συμπεριφορά στα μοντέλα. 

"Δουλεύουμε με μια κουλτούρα που έχει πολύ μεγάλη ανοχή στην εκμετάλλευση και όλες τις εκδοχές της" έγραψε. "Αυτό μπορεί να σημαίνει ταπείνωση, power games και πολλές φωνές. Και εμείς πρέπει να βλέπουμε όλο αυτό σαν κομμάτι της δουλειάς μας."

Στη συνέντευξή της στον Guardian, μίλησε επίσης για τα πρότυπα ομορφιάς. "Όταν ήμουν έφηβη δεν είχα ωραία δόντια και μαλλιά" είπε. Τώρα νομίζω πως ταιριάζω περισσότερο με τα δυτικά πρότυπα. Το ότι έκοψα τα μαλλιά μου κοντά ήταν κάτι που ήθελε ο κόσμος, καθώς έψαχνε για ένα πιο ανδρόγυνο πρότυπο."