Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 16 έως 22 Νοεμβρίου 2019

Τοξότης: Τύχη και επιτυχία. Ο αγώνας στο στίβο της ζωής αποτελεί την καθημερινή δραστηριότητα για σας τους "αθλητές" του ζωδιακού. Είστε από τη φύση σας υπερκινητικοί, ατίθασοι, περίεργοι και σας αρέσει να βρίσκεστε συνεχεία σε δράση, καλύπτοντας όσο μεγαλύτερη ακτίνα δραστηριοτήτων μπορείτε. Αυτό το χαρακτηριστικό αποτελεί κάτι περισσότερο από οιωνό καλής τύχης για σας, αφού συμβάλλει και στην καλή υγεία σας. Έτσι, μόνοι σας επιδιώκετε να βρίσκεστε σε ένα συνεχές κυνήγι της επιτυχίας. Και επειδή είστε και αλτρουιστές, έχετε ευγενικά αισθήματα, σας αρέσει να προσφέρετε τύχη στους άλλους. Είστε φιλόδοξοι και δεν σας αρέσει να ακούτε παράπονα για τις αποδόσεις σας. Πιστεύετε ότι η ζωή είναι γεμάτη από συναρπαστικές εμπειρίες που πρέπει να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε και θεωρείτε χαμένο χρόνο την ενασχόληση με άλλα πράγματα που δεν φέρνουν την ευτυχία. Η επιτυχία έρχεται σχετικά εύκολα, εξαιτίας της φύσης, του χαρακτήρα και της φιλοσοφίας σας.

Τα ζώδια εβδομάδας από τον Γιώργο Ματσάγγο

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Το πέρασμα του παραδοσιακού σας κυβερνήτη του Άρη στο Σκορπιό από τις 19/11 θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τα οικονομικά σας και να περιορίσετε τα έξοδα που σας προκαλούν απώλειες. Μέχρι και τις 3/1/20 που θα παραμείνει εκεί, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να αυξήσετε τις αποδοχές και τα έσοδά σας. Το διάστημα αυτό δίνει νέα ώθηση στην κοινωνική και επαγγελματική προβολή. Είναι ιδανικό για να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα που μπορεί να μην έχει καρδιοχτύπια και εντάσεις, σας παρέχει όμως την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε. 

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5 

Ο Άρης θα παραμείνει στο χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σας από τις 19/11 μέχρι τις 3/1/20. Ας είστε περισσότερο προσεκτικοί στη διατύπωση των απόψεών σας και στη διεκδίκηση των αιτημάτων σας, γιατί  αυτό το διάστημα θα είναι υπαρκτός ο κίνδυνος για σοβαρές αντιπαραθέσεις με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Ισορροπήστε τις εξωτερικές με τις εσωτερικές ανάγκες σας και υιοθετήστε ήπια συμπεριφορά. Είναι σκόπιμο να περιορίσετε τις απαιτήσεις και τις παρορμήσεις σας και να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας για να προασπίσετε τα δικαιώματα σας, χωρίς να θίξετε τους άλλους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Η εγκατάσταση του Άρη στον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σας από τις 19/11 μέχρι και τις 3/1/20, ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας σας. Το επόμενο διάστημα η  θέλησή σας να πετύχετε την καταξίωση που λαχταράτε, θα σας παροτρύνει να βρείτε τρόπους που θα σας φέρουν μια ώρα αρχύτερα στην επίτευξη των στόχων σας. Εξάλλου, ο κυβερνήτης σας ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 20 του μήνα θα σας προσφέρει ωριμότητα, σοφία και πολύτιμες εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε την περαιτέρω πορεία σας. Δέχεστε εύνοια από το εξωτερικό. 

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Με τη διέλευση του Άρη από τον αρμονικό Σκορπιό από τις 19/11 μέχρι και τις 3/1/20 θα διαπιστώσετε ότι διαθέτετε τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια που  θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Παράλληλα, η αυξημένη γοητεία σας και η πειθώ σας θα προσελκύσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Ο έρωτας κρατάει τα σκήπτρα και σας ανεβάζει στον έβδομο ουρανό. Το διάστημα αυτό, είναι κατάλληλο για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αν χρειαστεί, να επενδύσετε ένα μέρος των χρημάτων για τη βελτίωση του επαγγελματικού σας χώρου. 

 

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Με τον Άρη στο Σκορπιό από τις 19/11  θα σας απασχολήσουν ζητήματα με πρόσωπα της οικογένειας. Το σπίτι θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας και σίγουρα δεν είναι αμελητέα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με συγγενικά πρόσωπα. Προσέξτε να μην φτάσετε στα άκρα. Με τον Ήλιο ωστόσο στον φιλικό Τοξότη από τις 22/11, κρατάτε τα σκήπτρα του "χαϊδεμένου" των αστεριών. Η ζωή σας αρχίζει να παίρνει ένα ευχάριστο χρώμα και εσείς βιάζεστε να τη βελτιώσετε, επιστρατεύοντας πλείστους τρόπους. Η σχέση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει μπαίνει σε μια καινούργια, πολύ ενδιαφέρουσα φάση. 

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Ο Άρης που ξεκινά τη διέλευσή του στο Σκορπιό στις 19/11, θα επηρεάσει τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος, αλλά και τον τομέα της εργασίας σας. Η συμπεριφορά σας επηρεάζεται άμεσα αυτή την περίοδο από την ψυχολογική κατάσταση και από τα συναισθήματά σας. Άλλοτε είστε ανοικτοί σε προτάσεις και άλλοτε γίνεστε λεπτολόγοι και ανικανοποίητοι, με αποτέλεσμα να εκπλήσσετε και να μπερδεύετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον σας. Φροντίστε να αξιολογήσετε σωστά τις ανάγκες και τις επιλογές σας, αναγνωρίστε τις αδυναμίες σας και προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις πραγματικές σας δυνάμεις.

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σας για να μπει στον Σκορπιό στις 19/11. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο μεγαλύτερο μέρος αυτής της εβδομάδας, αρχίζουν να δίνουν τις πρώτες ενδείξεις για να μπείτε σε εγρήγορση στα οικονομικά σας. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε αυτόν τον τομέα, αλλά εξ αιτίας αυτού, μπορεί να υπάρξουν και κάποιες απώλειες. Ένα ταξίδι που μπορεί να προκύψει ή κάποια νέα ενδιαφέροντα στα οποία θα επικεντρώσετε, μπορούν να σας αποσπάσουν και να σας αποφορτίσουν από το άγχος και τις εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σας στο τέλος της εβδομάδας για να περάσει στον Τοξότη, αλλά στις αρχές της και συγκεκριμένα από τις 19/11, έρχεται ο Άρης για να τον αντικαταστήσει, προσθέτοντας δυναμισμό, ένταση και ιδιαίτερο μαγνητισμό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις, όπου αναζητώντας θερμή ανταπόκριση, είστε έτοιμοι να υπερβείτε το μέτρο στη συμπεριφορά σας προς τους άλλους αλλά και των άλλων προς εσάς. Τα πάθη που αναμοχλεύονται, είναι δυνατά, απόλυτα, ολοκληρωτικά. Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάστε είναι πως ό, τι μας ανήκει του ανήκουμε και εμείς! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 22/11 την τελευταία δηλαδή μέρα αυτής της εβδομάδας και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, αφού δεν σας πάει να είστε κλεισμένοι στο καβούκι σας. Ωστόσο η επιρροή αυτή, τούτη τη στιγμή αποτελεί περισσότερο μια μελλοντική υπόσχεση. Δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες και χρειάζεται να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, συσπειρώνοντας δυνάμεις για τη μεγάλη "έξοδο". Αποτραβιέστε στον εαυτό σας και ταυτόχρονα ρίχνεστε με τα μούτρα στη δουλειά. Σωστές επιλογές αρκεί να μην σας παίρνει από κάτω. Δώστε προσοχή στο χρήμα και στην υπερκόπωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Ο Άρης που μπαίνει στο Σκορπιό στις 19/11, αλλά και η ορθή πορεία του Ερμή δύο μέρες αργότερα, ξυπνούν ερωτικά σκιρτήματα όπως επίσης και την κοινωνική σας διάθεση. Και τα δύο βασίζονται στην ιδιαίτερη επίδραση της παρουσίας σας και στον ισχυρό συναισθηματικό παράγοντα. Η παγίδα εδώ είναι ότι ίσως δεν καταφέρετε να κρατήσετε τις απαραίτητες αποστάσεις και να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Θα χρειαστεί λοιπόν να είστε λίγο προσεκτικοί ακόμη, αφού δεν αποκλείεται όλα αυτά να ξεκινήσουν κάπως επεισοδιακά, αλλά η συνέχεια θα σας αποζημιώσει με επιτυχία και στους δύο αυτούς τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Η δουλειά συνεχίζει να έχει τον πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σας. Αυτήν την εβδομάδα ο Άρης με την είσοδό του στον Σκορπιό στις 19/11, γίνεται ακόμη πιο απαιτητικός για λογαριασμό σας. Θέλετε να ξεφύγετε από το στενό και καθορισμένο πλαίσιο δράσης. Με υπερβάλλοντα ζήλο αναζητάτε όχι μόνο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά θέλετε να επιβληθείτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, καταφεύγοντας ακόμη και σε επίδειξη δύναμης προκειμένου να δείξετε μια αδιαμφισβήτητη υπεροχή! Ωστόσο ενώ όλα αρχικά φαίνονται έτοιμα να πάρουν τον δρόμο τους, τελικά πισωγυρίζου�� προσωρινά και το γεγονός αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό. 

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Ο Άρης που μπαίνει στον Σκορπιό στις 19/11, αναζωογονεί την περιέργεια και το ερευνητικό σας πνεύμα. Είστε έτοιμοι να "ψαχτείτε" προς πολλές κατευθύνσεις και κάνετε πολλά σχέδια, που τα περισσότερα από αυτά αφορούν σε επαγγελματικά ζητήματα, όπου ετοιμάζεστε δειλά-δειλά να υλοποιήσετε νέες ιδέες. Ίσως και ένα σημαντικό ταξίδι να εντάσσεται σε αυτές τις πρώτες απόπειρες. Ωστόσο καλό είναι να το αποφύγετε προσωρινά, όπως επίσης να αποφύγετε να κατασταλάξετε οριστικά σε οποιοδήποτε πλάνο. Οι καθυστερήσεις αλλά και οι ετεροχρονισμένες πληροφορίες που θα έρθουν, θα σας βάλουν σε μια νέα καλύτερη πορεία.