Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2020

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ χαλαρά με τα τρίγωνα της  Αφροδίτης, που κάνει τα τελευταία της βήματα στον Ταύρο, με Δία και Πλούτωνα στις 28/3 και 29/3 αντίστοιχα, να δίνουν διάθεση για καλοπέραση, shopping therapy και κάθε είδους απολαύσεις. Ας την εκμεταλλευτούμε, γιατί στις 30/3 ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο για να μας αποτραβήξει από τη λαγνεία της, δίνοντας μια πιο εγκεφαλική προσέγγιση στα πράγματα. Ας προσέξουμε ωστόσο κάποιες διασπαστικές τάσεις στις παρέες μας και στις κοινωνικές ομάδες που δραστηριοποιούμαστε. Την επόμενη μέρα έχει μια δύσκολη συνάντηση με τον Κρόνο, που θα χαλάσει για λίγο το κλίμα. Θα χρειαστεί να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας στη σκληρή δουλειά, σωματική κατά προτίμηση, για να διαχειριστούμε συναισθήματα οργής, σκληρότητας ή εκδικητικότητας. Στις 3/4 η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους για να μας κάνει πιο κοινωνικούς και ευχάριστους. Με την παιχνιδιάρικη διάθεσή της, μας απομακρύνει από υπερβολικούς συναισθηματισμούς και μας δείχνει την ανάλαφρη πλευρά της ζωής!

Τα ζώδια εβδομάδας από τον Γιώργο Ματσάγγο

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Ο δικός σας πλανήτης-φετίχ ο Άρης κάνει το πέρασμά του από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου από τις 30/3 και εγκαινιάζει μια θετική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι και τις 13/5. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τις αυξημένες υποχρεώσεις σας και να αφοσιωθείτε στους φίλους σας αλλά και σε δραστηριότητες που όχι μόνο σας ευχαριστούν αλλά αυξάνουν και τα εισοδήματά σας. Με όπλο τον φυσικό μαγνητισμό θα καταφέρετε να προσπεράσετε και τους πιο δύσκολους "αντιπάλους" σας, την ίδια ώρα που θα κερδίσετε νέους φίλους και συμμάχους.

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5 

Η διέλευση του Άρη από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, από τις 30/3 μέχρι τις 13/5, θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σας στον χώρο της εργασίας σας. Όσο κι αν αυτή η εξέλιξη δεν σας ικανοποιεί, θα πρέπει να "φορέσετε" το πιο όμορφο χαμόγελό σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χωρίς εντάσεις και γκρίνιες. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, θα μπορέσετε να προωθήσετε με περισσότερο δυναμισμό τις απαιτήσεις σας στη δουλειά και να αποκομίσετε κέρδη. Έχοντας επίγνωση για το τι επιθυμείτε και πως θα το αποκτήσετε, κάνετε γοργά βήματα για την κατάκτηση στόχων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Με τη νέα θέση του Άρη στον αρμονικό Υδροχόο από τις 30/3 μέχρι τις 13/5 έχετε κάθε λόγο να πλημμυρίζετε από αισιοδοξία, αφού τώρα ξεκινά η δική σας εποχή. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες για να αποδείξετε τα ταλέντα σας και να διακριθείτε. Πολλοί από εσάς θα φέρετε εις πέρας μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση και θα κερδίσετε την εκτίμηση ατόμων κύρους στον εργασιακό σας χώρο. "Κέρδη" αναμένονται στο χρηματιστήριο του έρωτα, καθώς ο Άρης κάνει ακόμα και τα πιο τρελά ερωτικά σας όνειρα πραγματικότητα.  

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Με την απομάκρυνση του Άρη από τον τομέα των σχέσεων από τις 30/3 ηρεμείτε αρκετά. Εκνευρισμοί τέλος λοιπόν, ωστόσο από τη νέα του θέση ο Άρης θα πρέπει να σας κάνει προσεκτικούς στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Παρόλο που η γωνία που διαμορφώνει με το ζώδιό σας δεν είναι αρνητική, καλύτερα να φυλάτε τα ρούχα σας για να έχετε τα μισά, παρά να ανοίξετε τον ασκό του Αιόλου. Αποφύγετε επίσης εντάσεις και καυγάδες και εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή αυτής της διέλευσης για να επικοινωνήσετε, να κλείσετε συμφωνίες, αλλά και να ερωτευτείτε. 

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Ο Άρης που "μετακομίζει" στον Υδροχόο προσδίδει άρωμα "πολέμου" στις σχέσεις σας, καθώς από τις 30/3 μέχρι τις 13/5 θα επισκεφτεί τον αντίστοιχο, νευραλγικό τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Με τον Άρη σε αυτήν την "ευαίσθητη" για εσάς θέση καλό θα είναι να μάθετε να συγκρατείτε τα νεύρα σας και να αποφύγετε να πείτε λόγια που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη τονίζει τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας και σας παρακινεί να δραστηριοποιηθείτε και να πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να κατακτήσετε νέους στόχους. 

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Λίγο τα επαγγελματικά, λίγο το αίσθημα του ανικανοποίητου, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, θα μαζευτούν αρκετά "λίγα" που θα σας προκαλέσουν παροδικούς "πονοκεφάλους" όσο καιρό ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο, από τις 30/3 μέχρι τις 13/5 σε μια θέση παραδοσιακά δύσκολη για τα εργασιακά ζητήματά σας. Από τη μία πλευρά, δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί στο χώρο της δουλειάς σας, ωστόσο από την άλλη θα σας ωθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν. Θα χρειαστεί να ρίξετε τους τόνους με τους συνεργάτες και να μην απαντάτε σε προκλήσεις .

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Περάσατε μια δύσκολη περίοδο με αρκετές εντάσεις και τώρα έρχονται τα τρίγωνα της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα στις 28/3 και 29/3 για να αποκαταστήσουν την ασφάλεια και να σας βγάλουν τουλάχιστον από το οικονομικό άγχος. Στις 30/3 ο Άρης που μπαίνει στον Υδροχόο θα αναμοχλεύσει θέματα στην ερωτική σας ζωή, βάζοντας βέβαια και το αναγκαίο "αλατοπίπερο". Έτσι, γύρω από αυτήν την ημέρα αλλά και την επόμενη, δεν θα λείψει ένα ερωτικό καβγαδάκι, που θα ανοίξει μια μικρή παρένθεση με παρόμοια γεγονότα, τα οποία θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε θέματα που αφορούν πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Από τη μία φαίνονται σαν υποχρέωση, από την άλλη θέλετε να τα κάνετε με την καρδιά σας. Ουσιαστικά επειδή επιδιώκετε το δεύτερο, προσπαθείτε με έναν διαφορετικό τρόπο, απρόσμενο και ενθουσιώδη! Πολύ περισσότερο όταν αυτά αφορούν τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ο Άρης που μπαίνει στον Υδροχόο στις 30/3, απαιτεί να σπάσει η ρουτίνα που "πνίγει" αυτές τις σχέσεις αλλά προς το παρόν συναντά μόνον αντιπαραθέσεις. Προσέξτε φθορές ή ζημιές στο σπίτι. Στα οικονομικά, η τύχη έχει αρχίσει ήδη να σας χαμογελά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Τα επαγγελματικά κυλούν ομαλά, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από τη μεριά σας, αφήνοντας έτσι περιθώριο για να αναπτύξετε άλλα εξίσου χρήσιμα ενδιαφέροντα ή να το "ρίξετε λίγο έξω". Η Αφροδίτη που περνά απέναντί σας, στους Διδύμους στις 3/4, θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ψύχραιμα τη σχέση σας με κοντινούς ανθρώπους, με διάθεση επικοινωνίας, αλλά χωρίς να χάνετε τον στόχο μέσα από συναισθηματικές αγκυλώσεις ή παρορμήσεις. Γύρω στις 31/3 δείξτε προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις. Ταυτόχρονα αποφύγετε να προκαλείτε, προσπαθήστε να εκφράζεστε ήπια, χωρίς ακραίες τοποθετήσεις και σκληρότητα στον λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Περάσατε έντονα διαστήματα με απότομες διακυμάνσεις και έρχεται η ώρα να πέσουν ελαφρώς οι τόνοι. Στα ερωτικά αλλά και στη δουλειά, τα πράγματα θα κυλίσουν πιο εύκολα και ευχάριστα. Μπορεί να χάσετε την ευχαρίστηση της αδρεναλίνης που απογειώνεται, αλλά θα κερδίσετε την ηρεμία σας. Ο Άρης φεύγοντας από το ζώδιό σας στις 30/3 για να μπει στον Υδροχόο, θα σας "κεντρίσει" τη διάθεση να αλλάξετε πολλά στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών, αλλά καλύτερα να είστε μετρημένοι και προσεκτικοί, όχι μόνο αυτήν την εβδομάδα αλλά και την επόμενη, προτού αρχίσετε τους "πειραματισμούς"!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Διανύετε τις τελευταίες μέρες "εσωστρέφειας", αφού ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σας στις 30/3 αλλάζει άρδην την ψυχολογία σας και κατ’ επέκταση όλο το "σκηνικό".  Ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει ξεμπλέξει ακόμη από τις δύσκολες συναντήσεις του με τους αργούς πλανήτες. Η συνάντησή του με τον Κρόνο την επόμενη μέρα, μπορεί να σας "κόψει" απότομα τον "αέρα", αφού κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες φαίνεται πως δεν θέλουν ακόμη να σηκώσετε κεφάλι! Προσπαθήστε να μην εκτονώσετε εξωτερικά τον εκνευρισμό σας. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή μία εβδομάδα ακόμη, για να διεκδικήσετε χωρίς συγκρούσεις.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Η έντονη κοινωνική ζωή που διάγετε το τελευταίο διάστημα κορυφώθηκε με όχι τόσο ευχάριστο τρόπο. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος πάντως, η σπατάλη δυνάμεων "στράγγιξε" μεγάλα αποθέματα ζωτικότητας. Φαίνεται πως το να αγνοείτε ή και να καταπιέζετε συστηματικά κάποιες εσωτερικές φωνές δημιουργεί σημαντικές ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 3/4 θα δώσει ευκαιρίες και δυνατότητες επικοινωνίας, τόσο με τους ανθρώπους που σας νοιάζονται όσο και με τον εαυτό σας. Βέβαια, θα χρειαστεί να περάσει και η επόμενη εβδομάδα για να αρχίσει να ισορροπεί η κατάσταση και να δείτε "απτά" αποτελέσματα.