Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 22 έως 28 Φεβρουαρίου 2020.

Η προσοχή μας αυτήν την εβδομάδα στρέφεται γύρω από τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 23/2 στους Ιχθύς. Θα επηρεάσει τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων. Ακόμη περισσότερο θα επηρεάσει όσους από τους παραπάνω είναι ταυτόχρονα γεννημένοι τις χρονιές 1969, 1988 και 2007. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και δημιουργική Νέα Σελήνη, κυρίως γιατί συνδυάζει αρμονικά τα βασικά της χαρακτηριστικά, που είναι η διαίσθηση και η φαντασία, με την εφευρετικότητα, τη δημιουργικότητα και την εύστοχη δράση. Διατηρεί σε ισορροπία τη συναισθηματική κατανόηση με την αναγκαιότητα, την πρακτικότητα και γιατί όχι, με τη φιλοδοξία. Η ισορροπία αυτή έχει την έννοια της αρμονικής συνύπαρξης διαφορετικών τάσεων. Όλες αυτές οι τάσεις εκδηλώνονται σε υπερβολικό βαθμό, που πίσω του βέβαια δεν κρύβει τίποτε, πέρα από τον σωστό συντονισμό με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Τα ζώδια εβδομάδας από τον Γιώργο Ματσάγγο

ΚΡΙΟΣ

από 21/3 έως 20/4

Ο Άρης από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις στα επαγγελματικά σας και κρίνεται σκόπιμο να οργανώσετε ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Σ’ αυτό θα σας βοηθήσει η Νέα Σελήνη στoυς Ιχθύς στις 23 του μήνα, που προσφέρεται για να αναλύσετε τα τελευταία γεγονότα και να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο στις 25/2 θα σας βοηθήσει να διατυπώσετε τις απόψεις σας με σαφήνεια και να λάβετε τα εύσημα από τους ανωτέρους σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

από 21/4 έως 20/5 

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 23 του μήνα, είναι ξεχωριστή για σάς, αφού σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που φιλοξενείτε στο ζώδιό σας. Έτσι, είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αποτυχίας. Όσοι μάλιστα σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα είτε ατομική είτε σε συνεργασία με κάποιον άλλο, το εξάγωνο Ήλιου-Άρη στις 25/2, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα. Εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, μη διστάσετε να τη ζητήσετε από φίλους που σας έχουν συμπαρασταθεί και στο παρελθόν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

από 21/5 έως 21/6

Οι επιτυχίες συνεχίζουν να διαδέχονται η μια την άλλη και ο επαγγελματικός σας θρίαμβος δεν λέει να κοπάσει. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας στις 23/2, συνιστά να εκμεταλλευτείτε αυτή την εύνοια που σας δίνεται και να προβείτε σε νέα ξεκινήματα. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού θα σας βοηθήσει να αυξήσετε σημαντικά τα εισοδήματά σας και να καλύψετε αρκετές υποχρεώσεις σας. Στις 26/2 με τις θαυμάσιες όψεις του Ερμή, σημαντικά άτομα θα σας υποστηρίξουν με το κύρος και την εξουσία τους και η δημοτικότητά σας θα εκτοξευτεί.

KAPKINOΣ

από 22/6 έως 22/7

Νέα σχέδια εκκολάπτονται αυτή την εβδομάδα, καθώς η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένη και είστε πρόθυμοι να αναλάβετε καθήκοντα και υποχρεώσεις που θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 23/2 να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Στον επαγγελματικό τομέα, σημαντικοί άνθρωποι θα δείξουν εξαιρετική γενναιοδωρία απέναντί σας και θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε την επιτυχία και την οικονομική εξασφάλιση. Επιπλέον, το γεγονός ότι η αισθηματική σας ζωή έχει πια σταθεροποιηθεί αποτελεί έναν ακόμα θετικό παράγοντα.
 

ΛΕΩΝ

από 23/7 έως 23/8

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 23 του μήνα στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας ανανεώνει ψυχικά και σωματικά και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με θέματα κεφαλαίων και επενδύσεων. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται από επιτυχημένες συνεργασίες ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε θετική απάντηση σε μια αίτηση που έχετε κάνει για δάνειο. Εξάλλου, με την θαυμάσια όψη του Ουρανού με το φαινόμενο μπορείτε να αυξήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία μέσω μιας μεταβίβασης ή κληρονομιάς. Το διάστημα αυτό ευνοεί επίσης τις νέες επενδύσεις.

ΠAPΘENOΣ

από 24/8 έως 22/9

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 23 του μήνα στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων, υπογραμμίζει την ανάγκη σας να παγιώσετε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να βρείτε μια κοινή γραμμή πορείας με τον σύντροφό σας καθώς επίσης και να συζητήσετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια ασφαλή, κοινή οικονομική βάση. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο εκτός από τη φυσική έλξη, θα αναπτύξετε και πολύ καλή επικοινωνία. Θετικές εξελίξεις μπορείτε να περιμένετε και από στα επαγγελματικά σας. 

ΖΥΓΟΣ

Από 23/9 έως 23/10

Οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία σας, γενικότερα με δουλειές και υποχρεώσεις αλλά και με θέματα σπιτιού, σας απασχολεί αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 23/2 είναι προτρεπτική για νέα ξεκινήματα, αλλά εσείς θα χρειαστεί να δαμάσετε την παρόρμηση, καθώς μπορεί να οδηγηθείτε σε γκάφες. Υποδείξεις και συμβουλές από την οικογένεια ή κάποιους πολύ δικούς σας ανθρώπους, μπορούν να σας διαφωτίσουν στις 25/2, ενώ στις 26/2 οι εποικοδομητικές συζητήσεις χαράζουν την πορεία που η βιασύνη και η παρόρμηση εμπόδιζαν. Χρειάζεται ψυχραιμία προς αποφυγή λαθών και το χάσιμο του χρόνου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 24/10 έως 22/11

Μια πολύ διαφωτιστική εβδομάδα απλώνεται μπροστά σας, δίνοντας πολλές ευκαιρίες για να ανανεώσετε τις σχέσεις και τις προσδοκίες σας. Η ερωτική ζωή πρωταγωνιστεί, παίζοντας σε ρόλους που επιθυμείτε να αρέσουν και να χειροκροτηθούν. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 23/2 κάνετε αναθεωρήσεις και νέα ξεκινήματα, μην πάρετε όμως οριστικές αποφάσεις καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος. Η εύνοια είναι μεγάλη ως προς τη συναισθηματική αποκατάσταση, ενώ στις 26/2 επιδιώξτε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, που θα είναι καθοριστική. Η επικοινωνία είναι το μεγάλο ατού που πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 23/11 έως 21/12

Όλη η προσοχή στρέφεται στην οικογένεια, στο σπίτι και στις ανάγκες του, συνειδητοποιώντας πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να τελειώσετε με τις πάσης φύσεως εκκρεμότητες. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 23/2 προετοιμάζει για δρομολογήσεις, ενώ αν ψάχνετε για σπίτι ή συγκάτοικο, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, μπορεί να διευκολύνει απρόσμενα. Η συναισθηματική υπερβολή θα είναι κακός σύμβουλος στις 23/2, ενώ στις 25/2, υπάρχει εύνοια στο να επενδύσετε χρήματα για αγορές, που σχετίζονται με τις ανάγκες του σπιτιού. Στις 26/2 συζητήστε και διαπραγματευτείτε τα πάντα, χωρίς να οριστικοποιήσετε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 22/12 έως 19/1

Συνεχείς μετακινήσεις, συζητήσεις, ραντεβού, επαφές και διαπραγματεύσεις σας περιμένουν αυτή την εβδομάδα, αρκεί να μην βιαστείτε, συνυπολογίζοντας την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 23/2, σας κάνει ανυπόμονους, ψάχνοντας για άμεσα ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο μπορεί να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και να μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Το καλύτερο διάστημα για καλύτερα αποτελέσματα είναι προς το τέλος της εβδομάδας, που θα έχετε πολύ δημιουργική σκέψη και απαλλαγμένη από απερίσκεπτες βιασύνες. Ιδανική εβδομάδα για να πάρετε πληροφορίες ή να κάνετε έρευνα αγοράς. Ευνοούνται επίσης εκδόσεις και δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 20/1 έως 18/2

Εστιάζετε σε οικονομικά ζητήματα, έξοδα, έσοδα, προσφορές, ανάγκες, οφειλές και όλα γυρνάνε στο μυαλό σας έντονα. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 23/2 είναι πρόθυμη να βοηθήσει να κάνετε έναν ισολογισμό, φέρνοντας και μια οικονομική ανάσα. Ειδικά αν υπάρχουν παλιοί λογαριασμοί, μπορεί να λάβετε χρήματα εκεί που δεν το περιμένετε. Η εβδομάδα ανακινεί τα απωθημένα και όσα θα θέλατε να αποκτήσετε διογκώνονται στις 25 και 26/2. Μια αγορά είναι πολύ πιθανή, όπως και μία επεκτατική κίνηση, ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι κατάλληλος για νέα ξεκινήματα και επενδύσεις.

ΙΧΘΥEΣ

Από 19/2 έως 20/3

Είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 23/2, να δίνει νέα πνοή στα σχέδιά σας. Επιπλέον, η παρουσία του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας, τονίζουν την ανάγκη να κάνετε μια βουτιά στο παρελθόν και να δείτε τι από αυτό μπορεί να γίνει μέλλον, ειδικά στις 26/2. Νέα ξεκινήματα λοιπόν με συνοδεία μιας έντονης ανάγκης για επαγγελματικούς αιφνιδιασμούς και υπερβολές. Αν έχετε  εκκρεμότητες με πρόσωπα του κοινωνικού ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος θα έχετε και την ευκαιρία να τις διαπραγματευτείτε στις 26/2 με άριστα αποτελέσματα.