Το επετειακό φουλάρι της Lapin House

Η Lapin House γιορτάζει 45 χρόνια και η εταιρία δημιούργησε ένα επετειακό limited edition φουλάρι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Φέτος η Lapin House γιορτάζει τα 45 χρόνια λειτουργίας της στο χώρο της παιδικής ένδυσης! Μια Ιστορία που ξεκίνησε όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα Lapin House στην οδό Ερμού και συνεχίζεται έως σήμερα με 32 καταστήματα στην Ελλάδα και παρουσία σε 27 χώρες του εξωτερικού.

Για την επέτειο αυτή των 45 χρόνων το σχεδιαστικό τμήμα του LH Group, δημιούργησε  ένα επετειακό limited edition φουλάρι.

Το επετειακό φουλάρι της Lapin House

Το φουλάρι είναι εμπνευσμένο από λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις, με το έμβλημα του LH στην καρδιά του. Τα λουλούδια συμβολίζουν την άνοιξη, την προσμονή και την απλότητα που χαρακτηρίζουν τα παιδιά μας. Κυριαρχούν τα τριαντάφυλλα, ως κατεξοχήν σύμβολο της γυναικείας φύσης, οι παιώνιες που συμβολίζουν την καλή τύχη και οι κόκκινες παπαρούνες για τη φαντασία και την ελπίδα.

Τα λουλούδια είναι αγαπημένο θέμα των κοριτσίστικων συλλογών Lapin House και στο φουλάρι έχουν την τιμητική τους. Το φουλάρι παράχθηκε σε περιορισμένα και αριθμημένα αντίτυπα, συσκευασμένα σε ένα premium λουλουδάτο και ‘’μυρωδάτο’’ κουτί για να ευχαριστήσουμε τους πιστούς μας καταναλωτές, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια!