Τα γιορτινά μενού από την InterCatering θα σας χαρίσουν το πιο ξεχωριστό ρεβεγιόν

Λαχταριστά mini bites και finger food, χριστουγεννιάτικο μενού τεσσάρων πιάτων ή buffet βρίσκονται στη διάθεσή σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και η σκέψη στις ξεχωριστές στιγμές των ημερών αυτών γίνεται όλο και πιο έντονη. Έντονη γίνεται και η προετοιμασία της μαγικής βραδιάς των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, με μια λαμπερή δεξίωση, ένα ζεστό οικογενειακό τραπέζι ή ακόμα και με ένα διασκεδαστικό πάρτι στο σπίτι. Αν αυτές οι σκέψεις σας αγχώνουν για το πώς θα καταφέρετε να χαρίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους αγαπημένους σας ανθρώπους, η InterCatering έρχεται να σας λύσει τα χέρια.

Τα γιορτινά μενού από την InterCatering θα σας χαρίσουν το πιο ξεχωριστό ρεβεγιόν

Δώστε το funky χαρακτήρα που επιθυμείτε στο πάρτι σας με ένα εξαιρετικό cocktail menu με λαχταριστά mini bites και finger food. Αν πάλι θέλετε να δώσετε μια επίσημη νότα στο ρεβεγιόν σας, το χριστουγεννιάτικο μενού των τεσσάρων πιάτων είναι ιδανικό για να προσδώσει το luxury χαρακτήρα που επιτάσσει η βραδιά ενώ για μια εταιρική εκδήλωση το buffet μενού σίγουρα αποτελεί συνταγή επιτυχίας.

intercatering

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η InterCatering δεν βάζει όρια στη φαντασία σας και μπορεί να προσαρμόσει κάθε μενού της με βάση τις επιθυμίες σας. Η εμπειρία των ανθρώπων μας, η υψηλή γαστρονομική τέχνη των σεφ, οι σύγχρονες και πρωτότυπες ιδέες στην οργάνωση κάθε λεπτομέρειας, αποτελούν εγγυήσεις για μία βραδιά που θα ικανοποιήσει απόλυτα εσάς και τους καλεσμένους σας.

intercatering
intercatering

Για τα Χριστουγεννιάτικα Μενού της InterCatering, δείτε περισσότερα εδώ.

Info: (+30) 2108946625| info@intercatering.gr  | www.intercatering.gr | Facebook/Instagram: @intercatering